Το βραβείο «Greece’s Leading Car Rental Company», «Europe’s Leading Business Car Rental Company» και «Europe’s Leading Luxury Car Rental Company» για την υπηρεσία της Avis Prestige, κατέκτησε η Avis στα διεθνή βραβεία World Travel Awards 2014.

Τα World Travel Awards, που έχουν χαρακτηριστεί ως τα «Όscars τoυ Παγκόσμιου Τουρισμού» από την Wall Street Journal, πραγματοποιήθηκαν από τη 1 ως τις 3 Αυγούστου, στο Divani Apollon Palace & Thalasso. Καθιερώθηκαν το 1993 με σκοπό την αναγνώριση, την επιβράβευση και τον εορτασμό της αριστείας σε όλους τους κλάδους της Βιομηχανίας Τουρισμού. Σήμερα, τα World Travel Awards χαίρουν διεθνούς κύρους ως το ύψιστο κριτήριο ποιότητας.

Εκ μέρους της Avis, η Ρέα Βερβίτα, Γενική Διευθύντρια Rent a Car, δήλωσε: «Δεχόμαστε με μεγάλη χαρά τα βραβεία ως έμπρακτη αναγνώριση των υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που παρέχουμε και της σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης που επιδεικνύει κάθε μέλος της ομάδας μας» ενώ συνέχισε προσθέτοντας πως «δεν πρόκειται φυσικά να επαναπαυτούμε. Οι συγκεκριμένες διακρίσεις μας εμπνέουν να εργαστούμε ακόμη πιο σκληρά, να αναπτύξουμε τις υπηρεσίες μας ακόμη πιο πολύ και να θέσουμε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά».