Η Amadeus και η Mastercard ενώνουν τις δυνάμεις τους. Στόχος είναι οι καλύτερες υπηρεσίες στους ταξιδιώτες. Μέσα από το δίκτυο Mastercard’s City Possible θα παρέχονται στους ταξιδιώτες, πιο εξειδικευμένες λύσεις κινητικότητας σε αστικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο.
“Η κληρονομιά της Amadeus στην ταξιδιωτική τεχνολογία θα βοηθήσει το City Possible, τονίζει ο Miguel Gamino της Mastercard. Θα παρέχει νέα εργαλεία για να αντιμετωπίσει μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις. Την αστική κινητικότητα”.

Το δίκτυο City Possible της Mastercard σε 40 περιοχές σε όλο τον κόσμο, βοηθά τις πόλεις να εξομαλύνουν τη δημόσια συγκοινωνία. Καθώς και να διευκολύνουν και να αυξήσουν την πρόσβαση των ταξιδιωτών στις υπηρεσίες.
“Η ενσωμάτωση της κινητικότητας θα πρέπει να αποτελέσει τον ακρογωνιαίο λίθο των μελλοντικών σχεδίων των πόλεων, τονίζει ο Simon Akeroyd, αντιπρόεδρος της εταιρικής στρατηγικής ανάπτυξης στο Amadeus.
Είμαστε παθιασμένοι με τη χρήση της εμπειρίας στην τεχνολογία ταξιδιών και θα βοηθήσουμε τις πόλεις να εκσυγχρονίσουν την υποδομή τους”.