Η Fincantieri παρουσίασε το πολυαναμενόμενο πρώτο κρουαζιερόπλοιο της Virgin Voyages, το Scarlet Lady. Το πλοίο που οποίο ολοκλήρωσε επιτυχώς τον πρώτο γύρο θαλάσσιων δοκιμών στην Ευρώπη στα τέλη του περασμένου έτους, είναι το πρώτο από τα τέσσερα πλοία της νέας γραμμής κρουαζιέρας του Virgin Group του σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον.
Η Scarlet Lady έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το πρώτο της ταξίδι στην 1η Απριλίου.
Το πλοίο ζυγίζει περίπου 110.000 ακαθάριστους τόνους και εκτείνεται 912 πόδια σε μήκος και 125 πόδια σε πλάτος.
Όπως κάθε ένα από τα τέσσερα πλοία της Virgin Voyages, η Scarlet Lady θα είναι εξοπλισμένη με 1.400 καμπίνες επισκεπτών που μπορούν να φιλοξενήσουν περισσότερους από 2.770 επιβάτες.

Το κρουαζιερόπλοιο Scarlet Lady θα λειτουργήσει επίσης με μειωμένη περιβαλλοντική επίπτωση χάρη σε μια σειρά από μοναδικά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένου ενός συστήματος καθαρισμού για τη διαχείριση αποβλήτων διοξειδίου του θείου. καταλυτικό μετατροπέα για τη μείωση των οξειδίων του αζώτου · LED φώτα για τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και του υδροδυναμικού σχεδιασμού κύτους που επιτρέπει την εξοικονόμηση καυσίμων.
Το δεύτερο πλοίο της Virgin Voyages, η Valiant Lady είναι ήδη υπό κατασκευή στο ίδιο ναυπηγείο και έχει προγραμματιστεί για παράδοση το επόμενο έτος.
Εν τω μεταξύ, το τρίτο και το τέταρτο σκάφος της γραμμής κρουαζιέρας, που ακόμα δεν έχουν ακόμη κατονομαστεί, θα πλεύσουν το 2022 και το 2023, αντίστοιχα.