Ξεκινά σήμερα στο Costa Navarino της Μεσσηνίας το Navarino Challenge, μια από τις σημαντικότερες διοργανώσεις αθλητικού τουρισμού στη χώρα μας.

Από τις 19 έως και τις 21 Σεπτεμβρίου 2014 η Καλαμάτα και η Costa Navarino υποδέχονται τον Ελληνοαμερικανό υπερμαραθωνοδρόμο της The North Face, Dean (Κωνσταντίνο) Karnazes και μαζί του όλο τον κόσμο που θα τρέξει και φέτος χωρίς ανταγωνισμό και χωρίς χρονόμετρα για καλό σκοπό.

Παράλληλα, η Allianz Ελλάδος, ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν στη φροντίδα της υγείας, στηρίζει φέτος το «Navarino Challenge», ενισχύοντας το μήνυμα της προστασίας της υγείας μέσα από την άσκηση και την υγιεινή διατροφή.

Το φετινό πρόγραμμα του «Navarino Challenge» εμπλουτίζεται ακόμα περισσότερο, με την συμμετοχή του Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιου Πρωταθλητή στην κολύμβηση, Σπύρου Γιαννιώτη, που θα κολυμπήσει μαζί με τον Dean Karnazes, το Σάββατο το μεσημέρι στις 20 Σεπτεμβρίου στην παραλία του Navarino Dunes.

Το Σάββατο 20/09, το μοναδικό αφιέρωμα του National Geographic Channel «Διασκέδασε το Μυαλό σου» έρχεται στο «Navarino Challenge». Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια συναρπαστική τηλεοπτική εμπειρία. Δύο επεισόδια της εκπομπής «Brain Games» γεμάτα διαδραστικά παιχνίδια και πειράματα, σκοπεύουν να παίξουν με το μυαλό και να αποκαλύψουν τις εσωτερικές διεργασίες του εγκεφάλου σε μια μοναδική προβολή για πρώτη φορά στην Ελλάδα.