Η Continent Worldwide Hotels ανακοίνωσε σήμερα την απόφαση να προβεί σε μια τολμηρή κίνηση εισάγοντας το “Πακέτο βοήθειας για την κρίση” για τα ανεξάρτητα ξενοδοχεία και τους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων.

“Είναι η μεγαλύτερη οικονομική κρίση που αντιμετώπισε ποτέ ο ξενοδοχειακός κλάδος”, δήλωσε ο Bogac Gulderen, αντιπρόεδρος της εταιρείας Operations & Franchise Development Global της Continent Worldwide Hotels και πρόσθεσε: “Κατανοούμε τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζει το COVID-19 στους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, οι οικογένειές τους, το Διοικητικό Συμβούλιο και η Εκτελεστική μας Ομάδα έχουν εφαρμόσει πρωτοφανή μέτρα για να παρέχουν στους ιδιοκτήτες. Καλούμε τους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και τις ομάδες ιδιοκτησίας να ενταχθούν τώρα στην πολυεθνική μας αλυσίδα ξενοδοχείων και να εξοικονομήσουν χρήματα μειώνοντας τα περιττά τέλη δικαιόχρησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βοηθήσετε τους υπαλλήλους σας ».

Τα ξενοδοχεία θα λάβουν μια σειρά από κίνητρα, συμπεριλαμβανομένων των τελών σύνδεσης και μηνιαίων αδειών (royalty) για 6 μήνες και στη συνέχεια θα παραιτηθούν από τα μηνιαία τέλη άδειας χρήσης για 5 χρόνια, καθώς και την πρόσβαση σε προνομιούχες προμήθειες ΟΤΑ, χαμηλότερα τέλη GDS και αμοιβές διαχείρισης καναλιών. Εξατομικευμένες δωρεάν ιστοσελίδες με τομείς θα παρέχονται και από εταιρικά γραφεία.