Η InterContinental Hotels Group® (IHG) υπέγραψε Σύμβαση Διαχείρισης για να φέρει την επωνυμία Crowne Plaza στην ιστορική πόλη Lucknow, στη βόρεια Ινδία.

Η ιδιοκτησία 110 δωματίων, η οποία αναμένεται να ανοίξει στα τέλη του 2024 , θα διαθέτει μια σειρά από επιλογές για φαγητό και ποτό με ένα εστιατόριο για φαγητό όλη την ημέρα, ένα μπαρ και ένα σαλόνι κλαμπ, καθώς και μεγάλο χώρο συναντήσεων και δεξιώσεων περίπου 19.000 τ.μ, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για γάμους, καθώς και για συναντήσεις, συνέδρια και εκθέσεις. Θα έχει επίσης γυμναστήριο και εξωτερική πισίνα για να προσφέρει στους επισκέπτες περισσότερες ευκαιρίες για να απολαύσουν το χρόνο διακοπών τους.

Το ξενοδοχείο θα είναι άμεσα προσβάσιμο από τον δρόμο Lucknow-Sultanpur, τις νέες περιοχές δίπλα στο Shahid Path, καθώς και από το νέο γήπεδο κρίκετ.

Βρίσκεται περίπου 11 χλμ. από το κέντρο της πόλης (Hazratganj) και 15 χλμ. από το Διεθνές Αεροδρόμιο Chaudhary Charan Singh.

Ο Sudeep Jain, Διευθύνων Σύμβουλος, Νοτιοδυτική Ασία, IHG σχολίασε:

«Το Lucknow αναδεικνύεται ως βασικός προορισμός τόσο για τους ταξιδιώτες επιχειρήσεων όσο και για τους ταξιδιώτες αναψυχής με τις εξαιρετικές συγκοινωνιακές συνδέσεις και το επεκτεινόμενο επιχειρηματικό και τουριστικό τοπίο.

Το Crowne Plaza Hotels and Resorts είναι μία από τις πιο καθιερωμένες μάρκες της IHG στην Ινδία και είναι ιδανική για την αγορά. Η μάρκα προσφέρει έναν συνδυασμό ισχυρής εξυπηρέτησης, συνεχούς σύνδεσης, καινοτόμων χώρων δωματίων και κορυφαίων εγκαταστάσεων αναψυχής που επιτρέπουν στους επισκέπτες μας να είναι παραγωγικοί και να απολαμβάνουν το χρόνο διακοπής τους στο ξενοδοχείο.

Ανυπομονούμε να ανοίξουμε το Crowne Plaza Lucknow Sultanpur Road στα τέλη του 2024 και να καλωσορίσουμε τους επισκέπτες που επισκέπτονται την πόλη.

Ανακοινώνουμε αυτήν την υπογραφή σε μια εποχή που η βιομηχανία φιλοξενίας της Ινδίας αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία της μετά το παγκόσμιο ξέσπασμα του Covid-19.

Προς το παρόν επικεντρωνόμαστε στο να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να προστατεύσουμε την υγεία και την ευεξία των επισκεπτών και των συναδέλφων μας.

Η σημερινή ανακοίνωση είναι ένα πραγματικά ενθαρρυντικό σημάδι εμπιστοσύνης στην IHG και στις μάρκες μας στην Ινδία, όπου παραμένουμε δεσμευμένοι να αυξήσουμε το αποτύπωμά μας, με ιδιαίτερη έμφαση στις πρωτογενείς και δευτερογενείς αγορές”.

Ο Pascal Gauvin, Διευθύνων Σύμβουλος, Ινδία, Μέση Ανατολή και Αφρική, IHG πρόσθεσε:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να φέρουμε τη διεθνή μάρκα μας, Crowne Plaza στο Lucknow. Το τουριστικό τοπίο στην πόλη έχει αναπτυχθεί με την πάροδο των ετών και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα συνεχίσει να εξελίσσεται μεσοπρόθεσμα, καθώς το Lucknow γίνεται ένας ελκυστικός προορισμός για ταξιδιώτες που θέλουν να βιώσουν την πλούσια κουλτούρα και την ιστορία της πόλης, καθώς και νέα μοντέρνα εξελίξεις.

Μας ενθαρρύνει η επιτυχία των εμπορικών σημάτων μας στην Ινδία και είμαστε σίγουροι ότι κατά το άνοιγμα, το ξενοδοχείο μας θα είναι η κορυφαία επιλογή μεταξύ των ταξιδιωτών που επισκέπτονται την πόλη ή των ντόπιων που αναζητούν χώρους για διάφορες γιορτές.

Η υπογραφή υπογραμμίζει την εμπιστοσύνη στον κλάδο παρά τις δύσκολες στιγμές. Στην Ινδία, ο τομέας καθοδηγείται κυρίως από τα εγχώρια ταξίδια, τα οποία αναμένεται να ανακάμψουν πρώτα μετά την κρίση και είναι ασφαλές να ταξιδέψουμε ξανά.

Τα εσωτερικά ταξίδια έχουν παραμείνει βασικός μοχλός ανάπτυξης για την επιχείρησή μας στην Ινδία και θα συνεχίσουμε να επεκτείνουμε την παρουσία μας ουσιαστικά για να καλύψουμε τις ανάγκες των επισκεπτών μας στη χώρα. ”