Η εταιρεία ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Hertz, παρουσιάζει μια βελτιωμένη διαδικασία καθαρισμού και απολύμανσης οχημάτων. Κάθε όχημα της σφραγίζεται και πιστοποιείται με το “Hertz Standard Gold Clean” πριν από την ενοικίαση.

“Σε κάθε τοποθεσία του Hertz σε όλο τον κόσμο, η εστίαση μας παραμένει στο πως οι πελάτες μας θα μετακινηθούν με ασφάλεια και αυτοπεποίθηση, δήλωσε η Κάθριν Β. Μαρινέλο, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Hertz.

Γι ‘αυτό ανεβάζουμε τα υψηλά πρότυπα ασφάλειας και καθαριότητας με το “Hertz Gold Standard Clean”. Και συνεχίζουμε να εισάγουμε καινοτόμες λύσεις ενοικίασης που παρέχουν στους πελάτες μας έναν ασφαλέστερο, ταχύτερο και ευκολότερο τρόπο να ταξιδεύουν”.

Κάθε όχημα θα σφραγίζεται και θα πιστοποιείται ως “Hertz Gold Standard Clean”, αφού υποβληθεί σε διαδικασία καθαρισμού και απολύμανσης 15 σημείων που ακολουθεί τις οδηγίες των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC).

Τα βασικά βήματα στη διαδικασία των 15 σημείων περιλαμβάνουν τον καθαρισμό και την απολύμανση του εσωτερικού και του εξωτερικού του οχήματος, όλων των επιφανειών επαφής (π.χ. τιμόνι, κονσόλες, λαβές πορτών κ.λπ.) με απολυμαντικό εγκεκριμένο από την Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος (EPA) για χρήση κατά του ιού Covid-19.

Το “Hertz Gold Standard Clean” εφαρμόζεται ήδη σε όλες τις τοποθεσίες της Hertz στις ΗΠΑ και σύντομα θα ξεκινήσει σε άλλες χώρες.

Βολική παράδοση οχημάτων και ενοικιάσεις χωρίς άγγιγμα

Για πελάτες που προτιμούν να περιορίσουν την προσωπική επαφή ή θέλουν μια πιο βολική εμπειρία ενοικίασης, η Hertz προσφέρει τώρα “Hertz Neighborhood Delivery” σε σχεδόν 3.000 τοποθεσίες στις ΗΠΑ. Το όχημα θα παραδοθεί στον πελάτη και θα παραληφθεί από την προτιμώμενη τοποθεσία του.

Η Hertz προσφέρει επίσης άλλες λύσεις ενοικίασης χαμηλής επαφής. Σε πολλά αεροδρόμια, τα μέλη της Hertz Gold Plus Rewards μπορούν να παραλείψουν το γκισέ και να πάνε κατευθείαν στο αυτοκίνητό τους.