O Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού (UNWTO) έχει ενώσει τις δυνάμεις του με το CNN International για μια νέα πρωτοβουλία που έχει σχεδιαστεί για να εμπνεύσει τους ανθρώπους να να ταξιδέψουν ξανά.

Η εκστρατεία #TravelTomorrow συνδυάζει το βασικό μήνυμα της εξειδικευμένης υπηρεσίας των Ηνωμένων Εθνών με τη δημιουργικότητα του ραδιοτηλεοπτικού φορέα και αναζητά ένα λαμπρότερο μέλλον για τον παγκόσμιο τουρισμό και εκείνους που εξαρτώνται από τον τομέα.

Από την αρχή της πανδημίας COVID-19 που έφερε τον κόσμο σε ακινησία, ο UNWTO τόνισε τη σημασία της προτεραιότητας της δημόσιας υγείας. Το μήνυμα “Stay Home Today to #TravelTomorrow” έχει ενισχυθεί σε όλο τον κόσμο, τόσο από κυβερνήσεις όσο και από μεμονωμένους ταξιδιώτες. Τώρα, καθώς πολλοί προορισμοί επιδιώκουν τη μείωση των ταξιδιωτικών περιορισμών, το UNWTO συνεργάστηκε με το CNN για τη δημιουργία μιας ταινίας 60 δευτερολέπτων για να φέρει κοντά τους ανθρώπους.

Το #TravelTomorrow έχει ως στόχο να οδηγήσει τη φαντασία για μελλοντικά ταξίδια με περιπέτεια, επιχειρήσεις, πολιτισμό, οικογένεια και φίλους. Προωθεί επίσης την αλληλεγγύη και τονίζει τη σημασία όλων των τουριστών σύμφωνα με τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ).

«Ανάκαμψη, ενότητα και ευκαιρία»

«Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές πρέπει όλοι να παίξουμε τον ρόλο μας – να μείνουμε σπίτι σήμερα, υποστηρίζοντας τις προσπάθειες της παγκόσμιας κοινότητας υγειονομικής περίθαλψης για την καταπολέμηση του COVID19 – έτσι ώστε να μπορούμε να ταξιδέψουμε αύριο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουμε να ονειρευόμαστε τα μέρη στα οποία θα ταξιδέψουμε μια μέρα. Είμαι ενθουσιασμένος από αυτήν τη νέα πρωτοβουλία που δημιουργήθηκε από το CNN, έναν αξιόλογο συνεργάτη του UNWTO, για να διατηρήσει τον κόσμο συνδεδεμένο με τους ανθρώπους και τα μέρη που μας περιμένουν όταν μπορούμε για άλλη μια φορά να απολαύσουμε το δώρο του ταξιδιού – έναν τομέα που θα είναι κρίσιμος παγκόσμια οικονομική ανάκαμψη, ενότητα και ευκαιρίες “, είπε ο Γενικός Γραμματέας του UNWTO Zurab Pololikashvili.