Αυξάνονται σημαντικά από την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου οι πτήσεις στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης. Οι περισσότερες πτήσεις θα κατευθυνθούν σε ευρωπαϊκές πόλεις, ωστόσο ένας σημαντικός αριθμός θα αφορά ταξίδια προς δημοφιλείς προορισμούς διακοπών.

Για παράδειγμα, διάφορες αεροπορικές εταιρείες σχεδιάζουν να συνεχίσουν πολλές εβδομαδιαίες συνδέσεις με τη Μαγιόρκα. Επίσης προστίθενται στον προγραμματισμό των εταιρειών προορισμοί μεγάλων αποστάσεων.

Η ημερήσια χωρητικότητα είναι τώρα περίπου 26.000, ποσοστό που αντιστοιχεί στο 10% του προηγούμενου έτους. Στο αεροδρόμιο αναμένεται σταδιακή ανάπτυξη των υπηρεσιών τους τις επόμενες εβδομάδες, ωστόσο, με δεδομένο ότι ο συνολικός όγκος παραμένει σε αρκετά χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με το περασμένο έτος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Τερματικός 1 θα παραμείνει προς το παρόν το επίκεντρο όλων των παρεχόμενων στους επιβάτες υπηρεσιών.

Οι αεροπορικές εταιρείες διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν υπηρεσίες πτήσεων σε μικρό χρονικό διάστημα από την απογείωση. Οι επιβάτες πρέπει πάντα να ελέγχουν τις τελευταίες πληροφορίες από την αεροπορική τους εταιρεία πριν ταξιδέψουν. Συνιστάται επίσης να αναζητήσουν τις τρέχουσες ταξιδιωτικές συμβουλές του Γερμανικού Ομοσπονδιακού Γραφείου Εξωτερικών. Επιπλέον, το πρόγραμμα πτήσεων στον ιστότοπο του αεροδρομίου περιέχει λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση των προγραμματισμένων απογειώσεων και προσγειώσεων.

Η Fraport έχει εφαρμόσει εκτεταμένα μέτρα κατά των λοιμώξεων στις περιοχές που χρησιμοποιούνται επί του παρόντος στον Τερματικό 1, σύμφωνα με όλους τους κανονισμούς των Αρχών υγείας.