Η Turkish Airlines ξεκίνησε μια νέα εκστρατεία για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας που εργάζονται ανιδιοτελώς για την καταπολέμηση της πανδημίας Covid-19, προσφέροντάς τους 40% έκπτωση σε εισιτήρια.

Η εγγραφή για την προσφορά θα είναι διαθέσιμη έως τις 18 Ιουλίου 2020 και θα ισχύει για ταξίδια έως τον Μάιο του 2021. Οι επιβάτες που υποβάλλουν αίτηση στην εκστρατεία θα έχουν το πλεονέκτημα να πετούν με έκπτωση 40% μεταξύ 8 Ιουνίου 2020 – 31 Μαΐου 2021 υπό την προϋπόθεση ότι τα εισιτήρια αγοράζονται μεταξύ 8 Ιουνίου – 1 Αυγούστου.

Με αυτήν την εκστρατεία, όλοι οι εργαζόμενοι στην υγειονομική περίθαλψη που εργάζονται σε όλο τον κόσμο θα μπορούν να πετούν με έκπτωση 40% σε εισιτήρια που αγοράζονται από την ιστοσελίδα της Turkish Airlines ή την εφαρμογή για κινητά.

Η καμπάνια θα ισχύει για όλες τις πτήσεις και τους τύπους εισιτηρίων της Turkish Airlines. Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης θα μπορούν να επωφεληθούν από την εκστρατεία μαζί με τρία άτομα που ταξιδεύουν μαζί τους.

Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκστρατεία μπορούν να υποβάλουν αίτηση στη σελίδα της καμπάνιας στην ιστοσελίδα της Turkish Airlines έως τις 18 Ιουλίου 2020.