Με στόχο την σύσταση ενός οργανισμού για την προσέλκυση πτήσεων, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με φορείς, στο αεροδρόμιο Κεντρικής Ελλάδος (Αγχιάλου)

Στην σύσκεψη στο αεροδρόμιο συμμετείχαν ο αερολιμενάρχης κ. Κωνσταντίνος Ευσταθίου, ο Γ.Γ. Οικονομικής Πολιτικής του υπουργείου Οικονομικών Χρήστος Τριαντόπουλος, οι Ενώσεις Ξενοδόχων της Κεντρικής Ελλάδος, Πιερίας, Τρικάλων, Λάρισας, Εύβοιας και Μαγνησίας και η κ. Θέκλα Καμμένου, εκπροσωπώντας το Επιμελητήριο Μαγνησίας.

Το Επιμελητήριο, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας, είχε πρωτοστατήσει στην ιδέα της σύστασης ενός οργανισμού για την προσέλκυση πτήσεων στο αεροδρόμιο Κεντρικής Ελλάδος.

Και είχε χρηματοδοτήσει πολλές ενέργειες, ώστε να λειτουργήσει άτυπα ο οργανισμός και να έρθουν ήδη κάποια αποτελέσματα.

Περισσότερες πτήσεις ζητούν οι ξενοδόχοι Μαγνησίας

Σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, επισημαίνει σε ανακοίνωση της η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας “φαίνεται η ανάγκη δημιουργίας αυτού του οργανισμού και γενικότερα η αύξηση των πτήσεων στο αεροδρόμιο, προκειμένου να πετύχουμε το αυτονόητο.

Περισσότερες πτήσεις, περισσότερους επισκέπτες, περισσότερη δουλειά στην Κεντρική Ελλάδα, περισσότερες πιθανότητες δημιουργίας «homeport» (κάτι το οποίο πολλοί ευαγγελίζονται αλλά δεν ξέρουν πως γίνεται)”.

Σε αυτή την προσπάθεια συμμετέχουν ήδη και η Ένωση Ξενοδόχων Φθιώτιδας, Ευρυτανίας και Λίμνης Πλαστήρα, οι οποίες δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην συνάντηση λόγω υποχρεώσεων.

Ο κ. Τριαντόπουλος με τη σειρά του δήλωσε ότι και γι’ αυτόν είναι προτεραιότητα η αύξηση των πτήσεων και γενικότερα η εξέλιξη και πιο ολοκληρωμένη λειτουργία του αεροδρομίου.