Αυτό το φθινόπωρο, η ABTA συνεργάζεται με τα μέλη της μέσω του προγράμματος περιφερειακών επιχειρηματικών συναντήσεων για να μοιράζεται πληροφορίες και να βοηθά τις επιχειρήσεις να ξεπεράσουν αυτήν τη συνεχιζόμενη κρίση που έχει δημιουργηθεί απο τον κορωνοϊό.

Από τις 15 Σεπτεμβρίου και έως τις 29 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθούν 11 συνεδρίες από εμπειρογνώμονες της ABTA που θα διερευνήσουν την τρέχουσα εικόνα του κλάδου, συμπεριλαμβανομένων κυβερνητικών μέτρων και συμβουλών.

Οι Περιφερειακές Επαγγελματικές Συναντήσεις θα καλύψουν επίσης θέματα όπως επιστροφές χρημάτων, κυβερνητικά προγράμματα υποστήριξης, αντιστροφές χρεώσεων και Brexit.

Θα πραγματοποιηθεί επίσης ένα νέο φόρουμ που θα αποτελείται από μια συζήτηση πάνελ που εξετάζει πώς μπορούμε να συνεργαστεί η ταξιδιωτική βιομηχανία για να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στα ταξίδια.

Ο κ. Mark Tanzer, Διευθύνων Σύμβουλος της ABTA – The Travel Association, δήλωσε: «Τα μέλη που έχουν πάει σε προηγούμενες συνεδρίες γνωρίζουν ότι οι περιφερειακές επιχειρηματικές συναντήσεις της ABTA είναι μια πολύτιμη πηγή πληροφοριών και αυτό το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τα μέλη σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

«Αυτό το φθινόπωρο προσβλέπουμε στην ανοικοδόμηση της εμπιστοσύνης στα ταξίδια και στο νέο λειτουργικό περιβάλλον μετά τη λήξη της μεταβατικής περιόδου για το Brexit.

«Η εικονική φύση του προγράμματος αυτή τη φορά θα πρέπει να κάνει τις Συναντήσεις ακόμη πιο προσιτές και ενθαρρύνω όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη να εγγραφούν στις δωρεάν εκδηλώσεις».

Η συνάντηση πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο (φθινόπωρο και άνοιξη).