Το Flight Center Travel Group (FCTG) εξαγόρασε το WhereTo, μια πλατφόρμα διαχείρισης επαγγελματικών ταξιδιών και τεχνολογίας ταξιδιών με έδρα το Σαν Φρανσίσκο.

Το WhereTo συγκεντρώνει περιεχόμενο από δεκάδες πηγές. Και χρησιμοποιεί αλγόριθμους με βάση την τεχνητή νοημοσύνη για γρήγορη καθοδήγηση των χρηστών στις βέλτιστες επιλογές ταξιδιού. Συνυπολογίζοντας κριτήρια όπως συνθήκες κυκλοφορίας, ταξιδιωτικές προσφορές και προσωπικές προτιμήσεις.

Η FCTG σχεδιάζει να ενσωματώσει το WhereTo σε προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρονται τόσο στις εταιρείες Corporate Traveller όσο και στις μάρκες FCM Travel Solutions.

“Η ανάγκη παροχής μιας προηγμένης ψηφιακής πλατφόρμας με συνδυασμένο μοντέλο υπηρεσιών ενισχύεται περαιτέρω με την πανδημία COVID-19, τονίζει η Charlene Leiss πρόεδρος του FCTG.

Οι συνεχείς επενδύσεις μας στην τεχνολογία κρατήσεων, στη συγκέντρωση περιεχομένου, στο AI και στις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας παρέχουν στους εταιρικούς πελάτες μας τα καλύτερα τεχνολογικά εργαλεία στην κατηγορία. Με στόχο να τους βοηθήσουν να παραμείνουν μπροστά από το ταχέως εξελισσόμενο εταιρικό ταξιδιωτικό τοπίο.

Με την εξαγορά του WhereTo θα σημειώσουμε σημαντική πρόοδο στην τεχνολογική μας ικανότητα, η οποία θα μας επιτρέψει να βγούμε από την κρίση με έναν απίστευτα δυνατό τρόπο”.