Η Wizz Air ανακοίνωσε μια μαζική επέκταση των δραστηριοτήτων της στη Λετονία, προσθέτοντας ένα νέο αεροσκάφος Airbus A320 στη βάση της Ρίγας.

Αυτό θα επιτρέψει την έναρξη επτά νέων διαδρομών από τη Ρίγα προς το Μπέργκεν στη Νορβηγία, το Μπέρμιγχαμ στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Μπιλούντ στη Δανία, το Αμβούργο στη Γερμανία, το Ρέικιαβικ στην Ισλανδία, τη Στοκχόλμη Σκάβστα στη Σουηδία, το Τρόντχαϊμ στη Νορβηγία και μια νέα διαδρομή από το Ταλίν στην Εσθονία στο Μπέργκεν στη Νορβηγία.

Τα νέα δρομολόγια χαμηλών ναύλων είναι ήδη προς πώληση στο www.wizzair.com και στην εφαρμογή για κινητά της αεροπορικής εταιρείας με ναύλους που ξεκινούν από 14,99 ευρώ .

Από το 2010, η αεροπορική εταιρεία έχει μεταφέρει σχεδόν 3,8 εκατομμύρια επιβάτες στα δρομολόγια της Ρίγας.

Με τη νέα ανακοίνωση, η αεροπορική εταιρεία θα διαθέτει στόλο από 2 σύγχρονα, υπερσύγχρονα αεροσκάφη στη βάση της Ρίγας.

Η Wizz Air παραμένει αφοσιωμένη στη Λετονία και προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε συνδυασμό με χαμηλούς ναύλους στους διακεκριμένους επιβάτες της. Η νέα χωρητικότητα άνω των 260.000 θέσεων ετησίως θα συμβάλει περαιτέρω στην αεροπορική αγορά της Λετονίας και στη δημιουργία περισσότερων από 35 νέων άμεσων θέσεων εργασίας και πάνω από 195 έμμεσων θέσεων στην περιοχή.

Η αεροπορική εταιρεία εισήγαγε μια σειρά βελτιωμένων μέτρων υγιεινής , για να διασφαλίσει την υγεία και την ασφάλεια των επιβατών και του πληρώματος. Ως μέρος αυτών των νέων πρωτοκόλλων , καθ ‘όλη τη διάρκεια της πτήσης, τόσο το πλήρωμα καμπίνας όσο και οι επιβάτες υποχρεούνται να φορούν μάσκες , ενώ το πλήρωμα καμπίνας απαιτείται επίσης να φορά γάντια. Τα περιοδικά εντός του αεροσκάφους έχουν αφαιρεθεί και ενθαρρύνονται τυχόν αγορές στο αεροπλάνο με πληρωμή χωρίς επαφή . Οι επιβάτες καλούνται να ακολουθήσουν τα μέτρα φυσικής απόστασης που εισήγαγαν οι τοπικές υγειονομικές αρχές και ενθαρρύνονται να κάνουν όλες τις αγορές πριν από την πτήση στο διαδίκτυο (π.χ. παραδοτέες αποσκευές, προτεραιότητα WIZZ, γρήγορη διαδρομή ασφαλείας), για να ελαχιστοποιηθεί οποιαδήποτε πιθανή φυσική επαφή στο αεροδρόμιο.

Ο