To πρώτο ξενοδοχείο της αλυσίδας «Le Méridien» στην Τουρκία προσκαλεί τους επισκέπτες του σε μια μοναδική εμπειρία διαμονής.

Η Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc ανακοίνωσε ότι αποτελεί ένα μοναδικό ξενοδοχείο στο είδος του στην εκλεπτυσμένη και δυναμική ευρωπαϊκή «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης».

Το ξενοδοχείο έχει θέα τα καταγάλανα νερά του Βοσπόρου προσφέροντας πανοραμική θέα. Σε ιδανική τοποθεσία στην αριστοκρατική περιοχή του Etiler, με άνετη μεταφορά και στα δύο αεροδρόμια, το Le Méridien Instabul Etiler είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες τόσο των επιχειρήσεων όσο και των ταξιδιωτών αναψυχής.

Ο Γενικός Διευθυντής του Le Méridien Instabul Etiler, Michael Schlueter, δήλωσε:  «Το Le Méridien İstanbul Etiler είναι το πρώτο ξενοδοχείο του brand που θα κατασκευαστεί από το μηδέν στην Ευρώπη. Αυτό που κάνει αυτό το ξενοδοχείο ναυαρχίδα διαφορετικό, είναι η προσαρμογή της δημιουργικότητας και των τεχνών από την υπογραφή της εμπειρίας του επισκέπτη, μια που θα κάνει τον επισκέπτη να αισθάνεται και να γνωρίσει την πόλη με έναν καλύτερο τρόπο. Οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να επισκεφθούν το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Κωνσταντινούπολης δωρεάν με την επίδειξη των κλειδιών του δωματίου τους, τα οποία ανοίγουν επίσης και τις πόρτες της τέχνης».

Κώστας Μπιλιάνης