Οι χειμερινές πωλήσεις Jet2 είναι αργές, αλλά οι καλοκαιρινές κρατήσεις του 2021 αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας.

Η μητρική εταιρεία της Jet2 δήλωσε ότι οι τιμές για την επικείμενη χειμερινή περίοδο θα πρέπει να είναι με “συνέπεια δελεαστικές”, ενώ οι πωλήσεις δεν έχουν εναρμονιστεί ακόμα με την αναθεωρημένη χωρητικότητα θέσεων.

Όπως δήλωσε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ομίλου Dart, Φίλιπ Μίζον σήμερα στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της εταιρείας “οι πελάτες φαίνονται απρόθυμοι να δεσμευτούν για χειμερινές διακοπές”.

Ωστόσο, σχετικά με τις κρατήσεις για το καλοκαίρι του 2021 είπε ότι είναι “ενθαρρυντικές”, εκτιμώντας πως η ικανότητα της Jet2 θα προσεγγίσει σε μεγάλο βαθμό τα επίπεδα του 2019.

Προσαρμοσμένο το πρόγραμμα του καλοκαιριού 2021

“Οι κρατήσεις για το χειμώνα 20/21 δεν έχουν ακόμη ταιριάξει με την αναθεωρημένη χωρητικότητα θέσεων πώλησης, με τις κρατήσεις πελατών να παρουσιάζουν μικρότερο χρόνο παράδοσης σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, λέει ο Φίλιπ Μίζον.

Επομένως, η τιμολόγηση και για τα δύο προϊόντα ταξιδιού αναψυχής μας – πακέτα διακοπών από άκρο σε άκρο με Jet2holidays και θέσεις μόνο για πτήσεις με το Jet2.com – θα πρέπει να παραμείνει δελεαστική με συνέπεια.

Το πρόγραμμα του καλοκαιριού 2021 θα είναι προσαρμοσμένο. Αλλά ότι η χωρητικότητα θα είναι κοντά στα επίπεδα του καλοκαιριού 2019.

Οι κρατήσεις μέχρι σήμερα είναι ενθαρρυντικές. Με τους μέσους συντελεστές φόρτωσης να ξεπερνούν το ίδιο σημείο πέρυσι και τους αριθμούς πελατών πακέτων διακοπών ως ποσοστό των συνολικών αναχωρούντων πελατών που δείχνουν σημαντική αύξηση”.

Η κίνηση αντικατοπτρίζει τη συνεχιζόμενη εστίαση στη μακροπρόθεσμη στρατηγική της για την ανάπτυξη της επιχείρησης ταξιδιών αναψυχής.