Η Hotelbeds έχει συνάψει μια συνεργασία διανομής με την The Ascott Limited (Ascott) , εταιρεία της Σιγκαπούρης που έχει εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους διεθνείς ιδιοκτήτες καταλυμάτων.

Η εταιρική σχέση παρέχει στην Ascott πρόσβαση σε περισσότερους από 60.000 αγοραστές ταξιδιών B2B της Hotelbeds από περισσότερες από 140 αγορές σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων ταξιδιωτικών πρακτορείων, αεροπορικών εταιρειών, πελατών εξαργύρωσης πόντων και ταξιδιωτικών γραφείων λιανικής.

Ταυτόχρονα, οι πελάτες της Hotelbeds θα αποκτήσουν πρόσβαση σε προνομιακές τιμές και διαθεσιμότητα σε 160 ακίνητα που αποτελούν το χαρτοφυλάκιο της Ascott στην Ασία-Ειρηνικό, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και τις ΗΠΑ.

Αυτά τα 160 ακίνητα περιλαμβάνουν τις κατοικίες που εξυπηρετούνται από την Ascott και τα εμπορικά σήματα ξενοδοχείων όπως το Ascott The Residence, το The Crest Collection, Somerset, Citadines, lyf by Ascott και Citadines Connect.

Το χαρτοφυλάκιο των 60.000 αγοραστών ταξιδιών B2B της Hotelbeds προσφέρει πρόσβαση στην Ascott σε αυξημένες κρατήσεις υψηλής αξίας από μη εγχώριες αγορές που συνήθως κάνουν κράτηση εκ των προτέρων, πληρώνουν περισσότερα ανά δωμάτιο, διαμένουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ακυρώνουν λιγότερο και ξοδεύουν περισσότερα στον προορισμό.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, η Ascott θα μπορεί επίσης να διανείμει τις μονάδες διαμονής και τα δωμάτια του ξενοδοχείου μέσω της Hotelbeds, μέσω του καναλιού χονδρικής, το οποίο λειτουργεί με το όνομα «Hotelbeds» και του καναλιού λιανικών ταξιδιωτικών πρακτόρων, το οποίο λειτουργεί με την επωνυμία «Bedsonline».