Η Finnair ενημέρωσε το πρόγραμμα κίνησης για τον Οκτώβριο καθώς η ζήτηση για αεροπορικά ταξίδια στο δίκτυο της ανακάμπτει αργά λόγω της εξέλιξης της πανδημίας  και των συναφών ταξιδιωτικών περιορισμών, και ως εκ τούτου το προηγούμενο δημοσιευμένο πρόγραμμα κυκλοφορίας δεν μπορεί να εφαρμοστεί πλήρως λόγω της χαμηλής ζήτησης.

Η Finnair μειώνει τις πτήσεις από το πρόγραμμα κυκλοφορίας της και πετά περίπου 70-80 καθημερινές πτήσεις αντί για τις προηγουμένως προγραμματισμένες ,περίπου διακόσιες πτήσεις.

Οι πτήσεις είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο κρατήσεων της Finnair.com και στα συστήματα κρατήσεων ταξιδιωτικών πρακτορείων.

Το Finnair εξυπηρετεί 42 προορισμούς τον Οκτώβριο, αλλά οι συχνότητες θα μειωθούν σε όλες σχεδόν τις διαδρομές. Οι διαδρομές σε προορισμούς όπως το Μπέργκεν, η Βαρκελώνη, η Μαδρίτη, η Αγία Πετρούπολη και η Στουτγκάρδη θα αναβληθούν, καθώς και οι εσωτερικοί προορισμοί, το Τούρκου και το Τάμπερε. Οι πτήσεις μεγάλων αποστάσεων συνεχίζουν να επικεντρώνονται στο Τόκιο, τη Σεούλ, το Χονγκ Κονγκ και τη Σαγκάη, που είναι επίσης σημαντικοί προορισμοί φορτίου.