Η Emirates θα ξεκινήσει εκ νέου τις υπηρεσίες επιβατών στο Αεροδρόμιο Domodedovo της Μόσχας (DME) με δύο πτήσεις την εβδομάδα, από τις 11 Σεπτεμβρίου.

Η επανέναρξη των πτήσεων προς τη Μόσχα θα οδηγήσει το διευρυμένο δίκτυο της αεροπορικής εταιρείας στην Ευρώπη σε 26 πόλεις – προσφέροντας στους παγκόσμιους πελάτες της Emirates περισσότερες επιλογές ταξιδιού προς την Ευρώπη και πελάτες στη Ρωσία με ανανεωμένες συνδέσεις με τη Μέση Ανατολή, την Ασία και τον Αφρική μέσω του Ντουμπάι.

Η Emirates αποκαθιστά σταδιακά τη συνδεσιμότητα της στο δίκτυο, συνεργαζόμενη στενά με διεθνείς και τοπικές αρχές για να επαναλάβει υπεύθυνα τις επιβατικές δραστηριότητες για να καλύψει τη ζήτηση ταξιδιού, ενώ δίνει πάντα προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλεια των πελατών, του πληρώματος και των κοινοτήτων της.

Η προσθήκη της Μόσχας θα μεταφέρει το παγκόσμιο δίκτυο της Emirates σε 85 πόλεις τον Σεπτέμβριο.

Οι πτήσεις προς Μόσχα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα – κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Τις Παρασκευές, η πτήση EK 133 της Emirates θα αναχωρήσει από το Ντουμπάι στις 10:10 και θα φτάσει στη Μόσχα στις 14: 25 ώρες τοπική ώρα.

Η πτήση επιστροφής, EK 134 θα αναχωρήσει από τη Μόσχα στις 17:35 και θα φτάσει στο Ντουμπάι στις 23: 35 ώρες τοπική ώρα.

Τα Σάββατα, η πτήση EK 131 της Emirates θα αναχωρήσει από το Ντουμπάι στις 16:15 και θα φτάσει στη Μόσχα στις 20:30 τοπική ώρα

. Η πτήση επιστροφής, EK 132 θα αναχωρήσει από τη Μόσχα στις 23: 20 και θα φτάσει στο Ντουμπάι στις 05:30 στις τοπικές ώρες, την επόμενη μέρα.