Η United Airlines ανακοίνωσε σχέδια για επέκταση του παγκόσμιου δικτύου δρομολογίων της με νέα απευθείας υπηρεσία στην Αφρική , την Ινδία και τη Χαβάη.

Με αυτά τα νέα δρομολόγια, η United θα προσφέρει περισσότερες υπηρεσίες απευθείας στην Ινδία και τη Νότια Αφρική από οποιονδήποτε άλλο αερομεταφορέα των ΗΠΑ και παραμένει ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας μεταξύ της ηπειρωτικής χώρας και της Χαβάης .

Από τον Δεκέμβριο, η United θα πετάει καθημερινά μεταξύ Σικάγο και Νέου Δελχί και, από την άνοιξη του 2021, η United θα γίνει η μόνη αεροπορική εταιρεία που θα λειτουργεί μεταξύ Σαν Φρανσίσκο και Μπανγκαλόρ, Ινδία και μεταξύ Νιούαρκ / Νέα Υόρκη και Γιοχάνεσμπουργκ .

Η United θα εισαγάγει επίσης νέα υπηρεσία μεταξύ Ουάσινγκτον, DC και Άκκρα, Γκάνα και Λάγος, Νιγηρία στα τέλη της άνοιξης του 2021.

Το καλοκαίρι του 2021, η United πραγματοποιεί πτήσεις χωρίς στάση τέσσερις φορές την εβδομάδα μεταξύ Σικάγο και Κόνα και μεταξύ Νιούαρκ / Νέα Υόρκη και Μάουι.

Και ξεκινώντας αυτή την εβδομάδα, η United, η αεροπορική εταιρεία που προσφέρει περισσότερες υπηρεσίες απευθείας στο Ισραήλ από οποιονδήποτε άλλο αερομεταφορέα των ΗΠΑ, ξεκινά μια νέα υπηρεσία χωρίς στάση μεταξύ του Σικάγου και του Τελ Αβίβ , του μοναδικού αερομεταφορέα που προσφέρει αυτήν την υπηρεσία.

Τα πρόσφατα ανακοινωθέντα διεθνή δρομολόγια της United υπόκεινται σε έγκριση από την κυβέρνηση και τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα για αγορά στο United.com και στην εφαρμογή United τις επόμενες εβδομάδες.