Μετά τα εγκαίνια των Hyatt Regency Al Kout, Magic Suite Boulevard Salmiya και του Hilton Garden Inn Kuwait City το 2019 αλλά και των Swiss-Belboutique Bneid Al Gar Kuwait,  μόλις τον περασμένο Ιανουάριο, το Κουβέιτ βαδίζει ολοταχώς προς ολοκλήρωση του μεγαλεπήβολου στόχου του Σείχη Αμίρ, να καταστήσει το Κουβέιτ διεθνή κόμβο επιχειρήσεων και εμπορίου μέχρι το 2035.

Παρόλο που η αγορά φιλοξενίας του Κουβέιτ είναι μικρότερη σε σύγκριση με αυτή των γειτόνων και μελών του Συμβουλίου Συνεργασίας του Αραβικού Κόλπου (Gulf Cooperation Council, GCC), με την επίτευξη του οραματικού στόχου Kuwait Vision 2035, ο Amir Sheikh Sabah Al-Ahmad Al-Jaber Al-Sabah είναι αποφασισμένος να αντρέψει τους συσχετισμούς.

Ειδικότερα, από τέλη του 2020 και μέχρι το επόμενο έτος, είναι προγραμματισμένα τα εγκαίνια των παρακάτω ξενοδοχείων στο Κουβέιτ

House Hotel Sabah Al-Ahmad Sea City
Το 46 δωματίων πολυτελές boutique House Hotel, στο Al Khiran  θα προσφέρει άνετη διαμονή για ταξιδιώτες, επιχειρήσεις και επιχειρηματίες επόμενης γενιάς.

Waldorf Astoria
Το Waldorf Astoria βρίσκεται στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο του Κουβέιτ, The Avenues,  και προσφέρει πολυτέλεια πέντε αστέρων.

Το πέντε αστέρων Waldorf Astoria διαθέτει 240 δωμάτια, με χαρακτηριστική αίθουσα  χορού 640τμ, ξωτερική πισίνα και σπα αλλά και πολλές επιλογές για φαγητό.

Hampton by Hilton
Η Hilton Worldwide και ο διεθνής φορέας franchise του Κουβέιτ, Alshaya Group, ανοίγουν ένα ξενοδοχείο Hampton by Hilton στο Κουβέιτ. Βρίσκεται στη Salmiya, και αναμένεται να ανοίξει στα τέλη του 2021.

InterContinental Al Thuraya
Πρόκειται για ένα 14όροφο ξενοδοχείο, 108 δωματίων  που βρίσκεται στο Al Thuraya City, στο Κουβέιτ.

Staybridge Suites Kuwait Salmiya
Το υπερπολυτελές 120 δωματίων ξενοδοχείου που αναμένεται να εγκαινιαστεί αρχές του 2022, βρίσκεται στη Salmiya, κοντά στα μεγάλα εμπορικά κέντρα και τους πολυτελείς οικισμούς στην ακτή του Περσικού Κόλπου. Τα μοντέρνα διαμερίσματα  θα είναι κομψά σχεδιασμένα και επιπλωμένα, με ξεχωριστούς χώρους καθιστικού και εργασίας, πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες και υπερσύγχρονα συστήματα ψυχαγωγίας.

Οι επισκέπτες που διαμένουν στο ξενοδοχείο θα έχουν εύκολη πρόσβαση σε επιχειρηματικές περιοχές, όπως στο κέντρο της πόλης όπου βρίσκονται μεγάλες τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, καθώς και τουριστικά αξιοθέατα όπως το Θαλάσσιο Μουσείο, το Shaab Leisure Center Park και μια ποικιλία από εμπορικά κέντρα και εστιατόρια.

Θόλος από το Hilton Kuwait
Το Canopy by Hilton Kuwait θα βρίσκεται στην οδό Arabian Gulf Street στη δημοφιλή περιοχή Bneid Al-Gar. Η πλήρης ανάπτυξη του ξενοδοχείου αναμένεται ναέχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του 2022.