Η International LGBTQ + Travel Association ανακοίνωσε σήμερα ότι σκοπεύει να φέρει την 37η έκδοση του παγκόσμιου συνεδρίου της στο W Atlanta-Midtown, 8-11 Σεπτεμβρίου 2021.

Αυτό σηματοδοτεί την πρώτη φορά που θα πραγματοποιηθεί η κορυφαία εκπαιδευτική εκδήλωση και δικτύωση του οργανισμού στην πρωτεύουσα της Γεωργίας και η πρώτη του εμφάνιση σε ένα ξενοδοχείο W Hotel.

Η μετάβαση από τις παραδοσιακές ημερομηνίες Απριλίου / Μαΐου ήρθε καθώς η IGLTA επανεκτίμησε τη σύμβασή της κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας.

«Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη σύμβασή μας και να δημιουργήσουμε βασικές ευκαιρίες δικτύωσης για την παγκόσμια κοινότητα LGBTQ + που καλωσορίζει τις τουριστικές επιχειρήσεις», λέει ο Πρόεδρος / Διευθύνων Σύμβουλος της IGLTA John Tanzella.

«Θα παρακολουθούμε στενά τις ταξιδιωτικές και επιχειρηματικές οδηγίες για να διασφαλίσουμε την ασφαλή επιστροφή και η μετακίνηση της εκδήλωσης.

«Με τη σύσταση του διοικητικού συμβουλίου και ανταποκρινόμενοι σε αιτήματα , σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να προχωράμε το IGLTA Global Convention στα τέλη του τρίτου ή στις αρχές του τέταρτου τριμήνου. Η αλλαγή της σεζόν θα δημιουργήσει λιγότερες συγκρούσεις με άλλες εκδηλώσεις του κλάδου. ”

«Εκ μέρους ολόκληρης της κοινότητας φιλοξενίας της Ατλάντα, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φιλοξενήσουμε το Παγκόσμιο Συνέδριο IGLTA του 2021 και καλωσορίζουμε τους παρευρισκόμενους από όλο τον κόσμο», δήλωσε ο William Pate, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Atlanta Convention & Visitors Bureau.

«Παρά τη δύσκολη περίοδο που διανύει η βιομηχανία μας, τα ταξίδια είναι ανθεκτικά και ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε την Ατλάντα, έναν φανταστικό προορισμό για ταξιδιώτες LGBTQ +».

Η Ατλάντα φιλοξενεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση LGBTQ + Pride στις Νοτιοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και πολλές άλλες εκδηλώσεις LGBTQ +, όπως το Out on Film, το Black Gay Pride και το Atlanta Queer Literary Festival. Η γειτονιά Midtown, όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο υποδοχής, περιέχει τη μεγαλύτερη συγκέντρωση επιχειρήσεων LGBTQ + της πόλης.

“Είναι τιμή μας να είμαστε το πρώτο ξενοδοχείο W που φιλοξένησε μια σύμβαση IGLTA. Είναι μια εκδήλωση που ευθυγραμμίζεται με τη μακρά ιστορία της μάρκας μας για την ένταξη LGBTQ +”, λέει ο Fabrizio Calvo Poli, Γενικός Διευθυντής της W Atlanta-Midtown.

“Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε επαγγελματίες του τουρισμού από όλο τον κόσμο στην ιδιοκτησία μας, η οποία βρίσκεται στην καρδιά της περιοχής LGBTQ + της Ατλάντα και αναδεικνύει την ποικιλομορφία της πόλης.”