Η Zleep Hotels προσθέτει ένα ακόμη ξενοδοχείο στο αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων της αλυσίδας, με νέο ξενοδοχείο στην Κοπεγχάγη.

H Zleep Hotels θα αναλάβει τη λειτουργία του Quality Hotel Høje Taastrup στο δυτικό τμήμα της Greater Copenhagen.

Με την επιθυμία να είναι πάντα εύκολα προσβάσιμο τόσο στους ταξιδιώτες επαγγελματίες όσο και στους ταξιδιώτες αναψυχής, μια τοποθεσία όπως το Høje Taastrup παίζει κεντρικό ρόλο στην υποδομή εντός και γύρω από την ευρύτερη Κοπεγχάγη και ως εκ τούτου, αυτό το σημείο βρίσκεται στη λίστα επιθυμιών εδώ και αρκετό καιρό, εξηγεί ο Peter Haaber, Διευθύνων Σύμβουλος της Zleep Hotels .

«Για εμάς, το Høje Taastrup είναι ένας ελκυστικός και επιθυμητός προορισμός και είμαι πολύ χαρούμενος που ο ιδιοκτήτης του ακινήτου πιστεύει στην επωνυμία μας και ανυπομονώ να συνεχίσω την καλή συνεργασία», λέει ο Peter Haaber.

To ξενοδοχείο απέχει μόνο 200 μέτρα για το σταθμό Høje Taastrup και το κέντρο της Κοπεγχάγης είναι προσβάσιμο σε 15 λεπτά με το τρένο.

Εκτός από το εστιατόριο και τις δώδεκα αίθουσες συνεδριάσεων και συσκέψεων, το ξενοδοχείο διαθέτει 151 αίθουσες, μεγάλη ρεσεψιόν με σαλόνι και μπαρ και καλές εγκαταστάσεις στάθμευσης.