Με δηκτικό τρόπο σχολιάζει η αντιπολίτευση τους χειρισμούς της κυβέρνησης στην επένδυση του Ελληνικού.

Ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης κατηγορεί την κυβέρνηση για “επικοινωνιακό σώου”. Η οποία πανηγυρίζοντας την κατεδάφιση αυθαίρετων κτισμάτων “προσπάθησε για ακόμη μια φορά να μας πείσει ότι η υλοποίηση της επένδυσης στο Ελληνικό έχει ήδη ξεκινήσει”.

Όπως επισημαίνει σε δήλωση του “έχουν περάσει 100 ημέρες από τότε που ο κ. Μητσοτάκης έστησε, εδώ, στο Ελληνικό, ένα ακόμα επικοινωνιακό σώου.

Πανηγυρίζοντας για την κατεδάφιση πέντε εκ των εννιακοσίων αυθαίρετων κτισμάτων, προσπάθησε για ακόμη μια φορά να μας πείσει ότι η υλοποίηση της επένδυσης στο Ελληνικό έχει ήδη ξεκινήσει.

Αυτή υποτίθεται ήταν και η προεκλογική του δέσμευση: Η άμεση έναρξη των εργασιών. Δεν ξεχνάμε άλλωστε τον αρμόδιο υπουργό Ανάπτυξης να μας λέει ότι το πολύ μέχρι το τέλος του 2019 οι μπουλντόζες θα μπουν στο Ελληνικό”.

“Πυροτέχνημα οι δεσμεύσεις του κ.Μητσοτάκη”

Ο Αλέξης Χαρίτσης χαρακτηρίζει ως ένα πυροτέχνημα τις δεσμεύσεις του κυρίου Μητσοτάκη. “Το Ελληνικό υπογραμμίζει την ανικανότητα του επιτελικού κράτους της ΝΔ, υπογραμμίζει.

Ένα αναποτελεσματικό κράτος που πορεύεται δίχως Αναπτυξιακό Σχέδιο, που έχει οδηγήσει το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων σε πρωτοφανή κατάρρευση, που βυθίζει την οικονομία στην ύφεση.

Η χώρα δεν χρειάζεται άλλες φιέστες. Αυτό που χρειάζεται είναι σχέδιο, ανάπτυξη με κανόνες και μια πολιτική ενεργητικής στήριξης της οικονομίας”.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Αλέξη Χαρίτση

"Δήλωση για Ελληνικό" | 15.10.2020

Έχουν περάσει 100 ημέρες από τότε που ο κ. #Μητσοτάκης πανηγύρισε εδώ στο #Ελληνικό για την κατεδάφιση πέντε εκ των εννιακοσίων αυθαίρετων κτισμάτων, προσπαθώντας να μας πείσει ότι η υλοποίηση της επένδυσης έχει ήδη ξεκινήσει. Οι δεσμεύσεις του αποδεικνύονται ένα ακόμα πυροτέχνημα.Το Ελληνικό υπογραμμίζει την ανικανότητα του επιτελικού κράτους της #ΝΔ. Η χώρα δεν χρειάζεται άλλες φιέστες.Αυτό που χρειάζεται είναι σχέδιο, ανάπτυξη με κανόνες και μια πολιτική ενεργητικής στήριξης της οικονομίας.

Geplaatst door Alexis Charitsis – Αλέξης Χαρίτσης op Donderdag 15 oktober 2020