Το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ μετακινεί όλες τις πτήσεις προς τον τερματικό σταθμό 1 από την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, μέχρι νεωτέρας.

Η κίνηση αυτή ανταποκρίνεται στην απαγόρευση των διεθνών ταξιδιών ως μέρος των ισχυόντων μέτρων κλειδώματος στην Αγγλία, καθώς το αεροδρόμιο προετοιμάζεται για σημαντική μείωση των πελατών.

Από την Τετάρτη, όλοι οι επιβάτες θα αναχωρήσουν και θα φτάσουν από αυτόν τον τερματικό σταθμό και δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούν τους Τερματικούς σταθμούς 2 και 3.

Οι επιβάτες που επιστρέφουν στο Μάντσεστερ μετά από αυτήν την ημερομηνία, των οποίων τα οχήματα είναι σταθμευμένα στον πολυώροφο χώρο στάθμευσης Terminal Three θα, επικοινωνήσουν με το αεροδρόμιο για αλλαγή.

Ως αποτέλεσμα των κυβερνητικών κανόνων, τα περισσότερα καταστήματα λιανικής του αεροδρομίου θα κλείσουν επίσης κατά τη διάρκεια του κλειδώματος, με τα απαραίτητα καταστήματα μόνο να παραμένουν ανοιχτά.

Το αεροδρόμιο συμβουλεύει τους επιβάτες να ελέγξουν τις κυβερνητικές συμβουλές και να μιλήσουν με τις αεροπορικές εταιρείες για συγκεκριμένα ερωτήματα πτήσεων κατά την περίοδο κλειδώματος.