Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδιών και Τουρισμού (WTTC), που εκπροσωπεί τον παγκόσμιο ιδιωτικό τομέα Ταξίδια και Τουρισμός, παρουσιάζει το δεύτερο σε μια σειρά εικονικών εκδηλώσεων με θέμα Ταξίδια και Τουρισμό , με το “One Voice – To Recovery & Beyond” που θα πραγματοποιηθεί την 1η Δεκεμβρίου.

Η σειρά εκδηλώσεων «One Voice» έχει σχεδιαστεί για να ρίξει φως στον καταστροφικό αντίκτυπο που έχει ο COVID-19 στον παγκόσμιο τομέα ταξιδιών και τουρισμού και πώς μια διεθνώς συντονισμένη προσέγγιση είναι ζωτικής σημασίας για να οδηγήσει στο δρόμο προς την ανάκαμψη.

Η σειρά επικεντρώνεται στο πώς και γιατί ο τομέας πρέπει να συνεργαστεί για να επιτύχει την ανάκαμψη εκατοντάδων εκατομμυρίων θέσεων εργασίας που έχουν χαθεί.

Η εκδήλωση θα διερευνήσει τις προκλήσεις στο δρόμο της ανάκαμψης, καθώς και την ικανότητα να τις μετατρέψει σε ευκαιρίες για τον τομέα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε τρεις συνεδρίες, υπό την εποπτεία του Richard Quest, του CNN International Anchor και του προσώπου της επώνυμης επίδειξης Quest Means Business, και του Ros Atkins, παρουσιαστή του BBC News.

Τι περιλαμβάνουν οι συνεδρίες

  • Η πρώτη συνεδρία θα εξετάσει το μέλλον της θέσης Travel & Tourism COVID-19.
  • Η δεύτερη συνεδρία θα διερευνήσει τρόπους για την κατάρρευση των εμποδίων στα ταξίδια, όπως οι καραντίνες και οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί.
  • Η τρίτη συνεδρία θα προβληματιστεί για τον διαρκή κοινωνικό αντίκτυπο του Travel & Tourism, εξετάζοντας τρόπους με τους οποίους το Travel & Tourism ωφελεί άμεσα και έμμεσα τα άτομα και τις τοπικές κοινότητες.

Οι ομιλητές θα συζητήσουν τι χρειάζεται για να προχωρήσουμε προς την ανάκαμψη και πώς μπορούμε να μάθουμε από το παρελθόν ο τομέας Ταξίδια και Τουρισμός, προκειμένου να ανοικοδομήσουμε μαζί, με πιο βιώσιμο και υπεύθυνο τρόπο.