Περισσότερα από 100.000 άτομα έχουν εγγραφεί για να λάβουν μέρος σε δοκιμαστικές κρουαζιέρες που διοργανώνονται από τη Royal Caribbean International.

Ο αριθμός ανακοινώθηκε από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Michael Bayley στο Facebook, μόλις τέσσερις ημέρες μετά την έναρξη της πρωτοβουλίας από την εταιρεία.

Πάνω από 22.000 εγγράφηκαν την πρώτη μέρα για να λάβουν μέρος σε μια πλαστή κρουαζιέρα για να δοκιμάσουν τα νέα πρωτόκολλα της γραμμής κρουαζιέρας.

“Μέρος της διαδικασίας για οποιαδήποτε γραμμή κρουαζιέρας να λάβει έγκριση για την επανεκκίνηση από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) είναι η διεξαγωγή μιας σειράς δοκιμαστικών πλεύσεων με εθελοντές επιβάτες”, δήλωσε η εταιρεία .

Η Royal Caribbean δεν έχει ανακοινώσει σχέδια σχετικά με το πότε θα ξεκινήσουν τα δοκιμαστικά δρομολόγια, αν και θα μπορούσαν να ξεκινήσουν ήδη από τον Δεκέμβριο.

Επίσης, δεν διευκρινίζεται ο τρόπος που θα επιλέξει ανθρώπους από το κοινό για να δοκιμάσουν αυτές τις κρουαζιέρες.

“Εξακολουθούμε να εξετάζουμε το πλαίσιο CDC αλλά δεν έχουμε λεπτομέρειες σχετικά “, δήλωσε η Royal Caribbean.

“Ενώ εξετάζουμε τις απαιτήσεις που προτείνει το CDC , συλλέγουμε πληροφορίες από εκείνους που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την ομάδα μας στο Facebook και θα επικοινωνήσουμε μαζί τους όταν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες “.