Η SAS συνεχίζει τις πτήσεις σε πολλά δρομολόγια κατά την περίοδο των διακοπών για να καλύψει τη ζήτηση για ταξίδια προς, από και εντός της Σκανδιναβίας.

Από τα μέσα Δεκεμβρίου έως τα μέσα Ιανουαρίου, η SAS θα εκτελεί όλες τις εσωτερικές διαδρομές στη Νορβηγία και τη Σουηδία, καθώς και τις εσωτερικές διαδρομές στη Δανία, εκτός από το Billund. Η SAS συνεχίζει να εκτελεί δρομολόγια μεταξύ των πρωτευουσών της Σκανδιναβίας και ανοίγει ξανά μια σειρά από δρομολόγια προς την Ευρώπη. Οι διαδρομές προς Νέα Υόρκη, Σικάγο, Σαν Φρανσίσκο, Ουάσιγκτον και Σαγκάη θα συνεχίσουν να λειτουργούν.

Η SAS θα προσφέρει συνολικά 129 διαδρομές σε 82 προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων πόλεων όπως το Βερολίνο, το Λονδίνο, το Παρίσι, η Ρώμη και η Αθήνα.

Από τη Νορβηγία, η SAS ανοίγει ξανά απευθείας δρομολόγια μεταξύ Νορβηγίας και Ευρώπης και θα πετάξει 20 απευθείας διαδρομές προς την ήπειρο.

Η SAS προτρέπει τους πελάτες να προγραμματίσουν το ταξίδι τους εκ των προτέρων για να διασφαλίσουν ότι μπορούν να λάβουν εισιτήρια για τις προτιμώμενες αναχωρήσεις τους. Η εταιρεία επιθυμεί να σημειώσει ότι το πρόγραμμα κυκλοφορίας μπορεί να τροποποιηθεί εάν θεσπιστούν περιορισμοί ταξιδιού που υποδηλώνουν ότι οι διαδρομές πρέπει να ακυρωθούν.