Η Travelport έχει προσθέσει μια νέα δυνατότητα Stay Safe για πράκτορες που συνδέονται με το API ή την κορυφαία λύση Smartpoint.

Το Stay Safe είναι μια ευχάριστη δυνατότητα αναζήτησης που επιτρέπει στα ξενοδοχεία να επισημάνουν στους ταξιδιωτικούς πράκτορες ότι έχουν εγγραφεί σε πρωτοβουλίες ασφάλειας σε ολόκληρο τον κλάδο, στο πλαίσιο της ροής εργασιών κράτησης του πράκτορα, διευκολύνοντας τους να μοιράζονται πληροφορίες σημαντικές με τους ταξιδιώτες στις αποφάσεις αγορών του ξενοδοχείου τους.

Από την πανδημία που σημειώθηκε νωρίτερα αυτό το έτος, αρκετοί εμπορικοί και κυβερνητικοί φορείς, συμπεριλαμβανομένου του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ταξιδιών και Τουρισμού (WTTC) και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), έχουν εκδώσει οδηγίες για την υποστήριξη της ανάκαμψης στον ξενοδοχειακό τομέα. Αυτά έχουν σχεδιαστεί για να καθορίζουν ποια είναι τα απαραίτητα χαρακτηριστικά υγείας και ασφάλειας και να επιτρέπουν στους ξενοδόχους να τα επικοινωνούν με συνεπή τρόπο. Αυτές οι πρωτοβουλίες εστιάζονται σε βελτιωμένες πρακτικές καθαρισμού ξενοδοχείων, κοινωνικές αλληλεπιδράσεις και πρωτόκολλα στο χώρο εργασίας για την αντιμετώπιση των νέων προκλήσεων και προσδοκιών για την υγεία και την ασφάλεια.