Η Norwegian Cruise Line κυκλοφόρησε μια νέα πλατφόρμα, την NCL Air, για κρατήσεις fly-cruise. Ένα πακέτο για κρατήσεις κρουαζιέρας με αεροπορικούς ναύλους σε πραγματικό χρόνο, από διάφορα αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας.

Η γραμμή κρουαζιέρας λέει ότι οι πράκτορες θα επωφεληθούν από μια απλοποιημένη διαδικασία κράτησης. Και θα λάβουν προμήθεια 10% σε ολόκληρο το πακέτο.

Τι προσφέρει το πακέτο fly-cruise

Οι αντιπρόσωποι μπορούν να πουλήσουν ναύλους με σύμβαση NCL, οι οποίοι προσφέρουν στους επισκέπτες μεγαλύτερη ευελιξία ή περιορισμένους, φθηνότερους ναύλους.
Διατίθενται επίσης αναβαθμίσεις σε πτήσεις Premium Economy, Business και First Class.

Οι ναύλοι περιλαμβάνουν παραδοτέες αποσκευές, μεταφορά μετ ‘επιστροφής από το αεροδρόμιο και το λιμάνι, καθώς και μια βραδιά ξενοδοχείου πριν από την κρουαζιέρα, εάν απαιτείται.
Για πτήσεις που οργανώνονται ως μέρος ενός πακέτου, η NCL θα παρέχει βοήθεια σε περίπτωση ακύρωσης ή καθυστέρησης πτήσης.

Οι αεροπορικές εταιρείες

Οι πράκτορες μπορούν να κάνουν κράτηση πτήσεων με μια ποικιλία αεροπορικών εταιρειών. Συμπεριλαμβανομένων των British Airways, Jet2, Virgin Atlantic, easyJet και KLM στο Amadeus.

Για να σηματοδοτήσει την κυκλοφορία, η NCL δίνει στους πράκτορες την ευκαιρία να κερδίσουν μια κρουαζιέρα για δύο σε Norwegian Epic ή Norwegian Dawn.

Οι πράκτορες θα συμμετάσχουν σε κλήρωση βραβείου για κάθε κράτηση fly-cruise που κάνουν χρησιμοποιώντας το NCL Air πριν από τις 31 Δεκεμβρίου.