Ως μέρος των συνεχιζόμενων βημάτων για την ενίσχυση της εμπιστοσύνης και την παροχή εξαιρετικών εμπειριών και λύσεων για επαγγελματίες και συμμετέχοντες συναντήσεων, η Marriott International έχει εντοπίσει επιλογές πρωτοκόλλου υγείας, συμπεριλαμβανομένων των δοκιμών COVID-19 , τις οποίες οι επαγγελματίες μπορούν να επιλέξουν για ομαδικές συναντήσεις σε ορισμένα ξενοδοχεία με επωνυμία Marriott στο Ηνωμένες Πολιτείες που ξεκινούν τον Ιανουάριο του 2021.

Αυτά τα προαιρετικά πρωτόκολλα υγείας βασίζονται σε πρωτοβουλίες που έχουν ήδη τεθεί ως μέρος της πρόσφατης έναρξης του Connect with Confidence, ενός προγράμματος που δίνει τη δυνατότητα σε επαγγελματίες συναντήσεων να εντοπίζουν και να προσαρμόζουν λύσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες των συμμετεχόντων.

Οι επαγγελματίες συναντήσεων μπορούν να επιλέξουν προαιρετικά πρωτόκολλα υγείας για συναντήσεις και εκδηλώσεις στα Gaylord Hotels and Resorts στη Φλόριντα, Τενεσί, Τέξας και Κολοράντο μόλις τον Ιανουάριο του 2021. Τις επόμενες εβδομάδες, τα πρωτόκολλα υγείας αναμένεται να είναι διαθέσιμα για επιλογή σε ορισμένα άλλα Ξενοδοχεία με επωνυμία Marriott σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και στη συνέχεια σε ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Τα προαιρετικά πρωτόκολλα υγείας που πρέπει να εξετάσουν οι επαγγελματίες συνάντησης περιλαμβάνουν:

  • Αυτοδιαχειριζόμενες δοκιμές COVID-19 που έλαβε ο επισκέπτης πριν από το ταξίδι
  • Οι δοκιμές COVID-19 πραγματοποιούνται από τρίτο πάροχο δοκιμών στο ξενοδοχείο
  • Καθημερινές και / ή ερωτήσεις ελέγχου υγείας πριν από την άφιξη μέσω ειδικής εφαρμογής για κινητά
  • Ημερήσιοι έλεγχοι θερμοκρασίας για είσοδο στην περιοχή του συμβάντος