Η Qatar Airways ανακοίνωσε την υπογραφή μιας διευρυμένης συμφωνίας κοινής χρήσης κωδικών με την Oman Air που θα ενισχύσει τη συνδεσιμότητα και θα παρέχει πιο ευέλικτες ταξιδιωτικές επιλογές και για τους πελάτες των δύο αεροπορικών.

Η διευρυμένη συμφωνία είναι το πρώτο βήμα για την περαιτέρω ενίσχυση της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ των δύο αεροπορικών εταιρειών που ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2000. Οι πωλήσεις των πρόσθετων προορισμών θα ξεκινήσουν το 2021.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Qatar Airways, κύριος Akbar Al Baker , δήλωσε:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε περαιτέρω τη συνεργασία μας για κοινή χρήση κώδικα με την Oman Air, μία από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες στην περιοχή του Κόλπου. Τώρα περισσότερο από ποτέ, είναι σημαντικό να ενισχύσουμε τις στρατηγικές συνεργασίες σε ολόκληρο τον κλάδο για να βελτιστοποιήσουμε τις λειτουργίες μας και να παρέχουμε απρόσκοπτη συνδεσιμότητα σε εκατοντάδες προορισμούς σε όλο τον κόσμο για τους επιβάτες μας. Από το 2000, και οι δύο αεροπορικές εταιρείες έχουν δει τα οφέλη που έχει αποφέρει η εμπορική συνεργασία, παρέχοντας στους επιβάτες μας απαράμιλλη εξυπηρέτηση και περισσότερη ευελιξία να ταξιδεύουν όταν θέλουν. Ανυπομονώ να ενισχύσω περαιτέρω την εμπορική συνεργασία μας με την Oman Air για να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα οφέλη στους πελάτες μας”.