Η Marriott International συνεχίζει να επεκτείνει το πολυτελές χαρτοφυλάκιο της και θα ανοίξει 100 ακίνητα στην Ασία-Ειρηνικό (APAC) το 2021.
Φέρνοντας περισσότερες μάρκες και εμπειρίες υψηλού επιπέδου σε νέους προορισμούς για επισκέπτες σε όλη την περιοχή.

Το 2020, η εταιρεία γιόρτασε το 800ο ορόσημο άνοιγμα ξενοδοχείου στην περιοχή με 75 ακίνητα που προστέθηκαν στο χαρτοφυλάκιο της κατά τη διάρκεια του έτους. Αντιπροσωπεύοντας πάνω από ένα άνοιγμα την εβδομάδα σε ολόκληρη την περιοχή.

27.000 δωμάτια προστέθηκαν στην περιοχή μόνο το 2020

Σχεδόν 27.000 δωμάτια προστέθηκαν στον αγωγό ανάπτυξης της περιοχής μόνο το 2020, πέρα από την υπογραφή του μεγαλύτερου έργου επώνυμων κατοικιών της Marriott με περίπου 4.200 μονάδες.

«Είμαι περήφανος για τον τρόπο που συνεχίσαμε να μεγαλώνουμε και προχωρήσαμε γρήγορα για να προσαρμοστούμε στις προκλήσεις που προέκυψαν από την πανδημία, δήλωσε ο Craig S. Smith, Πρόεδρος του Ομίλου Marriott International.

Με την κυκλοφορία νέων παγκόσμιων προτύπων υγιεινής στη βιομηχανία τον Απρίλιο του 2020, καινοτόμες προσφορές όπως πακέτα εργασίας οπουδήποτε και στρατηγικές μάρκετινγκ και πωλήσεων, με την ευέλικτη και προνοητική μας προσέγγιση θα συνεχίσουμε στην ανάκαμψη.

Και θα ικανοποιήσουμε τις ταξιδιωτικές απαιτήσεις των επισκεπτών μας σε ολόκληρη την Ασία και τον υπόλοιπο κόσμο».

Η Greater China οδηγεί την παγκόσμια ανάκαμψη

Η Greater China οδήγησε την παγκόσμια ανάκαμψη μέχρι σήμερα. Η εταιρεία θα γιορτάσει σύντομα το 400ο ξενοδοχείο της στην Greater China και το 50ο ξενοδοχείο της στη Σαγκάη με το άνοιγμα του JW Marriott Shanghai Fengxian την άνοιξη του 2021.

Με αυτό το άνοιγμα του ξενοδοχείου, η Σαγκάη έχει τη διάκριση αυτού του σημαντικού ορόσημου για την εταιρεία στην Ασία-Ειρηνικό.

Σύμφωνα με μια κοινή έκθεση της Bain & Co. και της μονάδας Tmall Luxury της Alibaba και η ηπειρωτική Κίνα βρίσκεται σε καλό δρόμο για να γίνει η μεγαλύτερη αγορά προσωπικών ειδών πολυτελείας στον κόσμο έως το 2025. Βλέποντας εγχώρια ανάπτυξη το 2020 παρά την πανδημία.

Για να αξιοποιήσει αυτήν την τάση, η Marriott International συνεχίζει να ενισχύει το χαρτοφυλάκιο πολυτελείας της με αναμενόμενα ανοίγματα το 2021.

Όπως τα W Changsha, W Xiamen, St. Regis Qingdao και το The Ritz-Carlton Reserve Jiuzhaigou.

Με το αναμενόμενο άνοιγμα του Ritz-Carlton Reserve, η Κίνα θα είναι η πρώτη χώρα στην Ασία-Ειρηνικό που θα φιλοξενεί όλα τα πολυτελή χαρακτηριστικά της Marriott International.

Ισχυρές κρατήσεις στην Κίνα

Οι κρατήσεις αναψυχής της Marriott στην Κίνα ήταν ιδιαίτερα ισχυρές, πάνω από 25% σε ετήσια βάση το τρίτο τρίμηνο 2020 στην ηπειρωτική Κίνα. Αποδεικνύοντας την ανθεκτικότητα της ζήτησης όταν οι καταναλωτές αισθάνονται άνετα ότι ο ιός είναι υπό έλεγχο και οι περιορισμοί μπορούν να αρθούν με ασφάλεια.

Η εταιρεία παρουσιάζει περισσότερες ταξιδιωτικές εμπειρίες στο χαρτοφυλάκιο της μάρκας της.

Συμπεριλαμβανομένων σε δημοφιλείς προορισμούς αναψυχής όπως το Μιάνγιανγκ στην επαρχία Σιτσουάν με το αναμενόμενο άνοιγμα του Sheraton Mianyang. Καθώς και στον πολιτιστικά πλούσιο προορισμό του Ναντζίνγκ με το αναμενόμενο άνοιγμα του The Westin Nanjing Resort & Spa.

Πέρα από την Greater China, η Marriott International συνεχίζει να ενισχύει το αποτύπωμά της, με πολλά αναμενόμενα ντεμπούτα μάρκας σε ολόκληρη την Ασία-Ειρηνικό το 2021.

Άνοιγμα του W Osaka σε Ιαπωνία

Στην Ιαπωνία, η W Hotels αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με το άνοιγμα του W Osaka.
Για να υποστηρίξει τα εγχώρια ταξίδια στην Ιαπωνία, η εταιρεία σχεδιάζει να ανοίξει έξι επιπλέον ξενοδοχεία Fairfield by Marriott καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2021, κατά μήκος των οδικών σταθμών «Michi-no-Eki» με στόχο την αναζωογόνηση των τοπικών αξιοθέατα της χώρας.
Η Ιαπωνία αναμένει να έχει περισσότερα από 30 ξενοδοχεία Fairfield by Marriott έως το τέλος του 2023.

Ντεμπούτο στην Αυστραλία για The Luxury Collection

Η The Luxury Collection πρόκειται επίσης να κάνει ντεμπούτο στην Αυστραλία με το άνοιγμα του The Tasman στο Χόμπαρτ.
Μια από τις καλύτερες πόλεις στον κόσμο για τέχνη, πολιτισμό, μουσική και φαγητό, η Μελβούρνη της Αυστραλίας αναμένεται να δει τα εγκαίνια του δεύτερου W Hotel της χώρας με το W Melbourne την άνοιξη. Και το άνοιγμα του Melbourne Marriott Hotel Docklands στις αρχές του 2021.

Η εμβληματική μάρκα Ritz-Carlton αναμένεται να γιορτάσει το ντεμπούτο της στον κορυφαίο θέρετρο των Μαλδίβες στις αρχές του καλοκαιριού, φέρνοντας την
θρυλική εξυπηρέτηση της στο αρχιπέλαγος.

Διευρύνοντας περαιτέρω την παρουσία της Marriott σε συναρπαστικούς προορισμούς, η μάρκα JW Marriott έχει ως στόχο να προσφέρει τη ζεστή πολυτελή εμπειρία της στο νησί Τζεζού της Νότιας Κορέας με το προγραμματισμένο άνοιγμα του JW Marriott Jeju στα τέλη του 2021.

Η επωνυμία Westin, αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της σε έναν από τους κορυφαίους προορισμούς της Ινδίας στην παραλία, Γκόα, αυτό το καλοκαίρι.