Μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο σχεδιασμό και κατασκευή πράσινων τοίχων, η πολυβραβευμένη GSky®, ήρθε από την Αμερική στην Ελλάδα και την Κύπρο, και σκοπεύει να αλλάξει τα δεδομένα στο σχεδιασμό και τη διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων όλων των τύπων κτιρίων.

Με 17 Χρόνια Εμπειρίας, παρουσία σε 19 Χώρες, και περισσότερους από 900 Πράσινους Τοίχους, η GSky Plant Systems, Inc. είναι βραβευμένος παγκόσμιος κατασκευαστής φυτεμένων τοίχων και κατακόρυφων κήπων, προσαρμοσμένων στις ανάγκες των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Τα συστήματα ζωντανών τοίχων της GSky® είναι αποδοτικά στο νερό και μοναδικά όσον αφορά τις δυνατότητες σχεδιασμού, την ποικιλία επιλογής και τοποθέτησης, το κόστος, το χρονοδιάγραμμα κάλυψης, το επιθυμητό μέγεθος και τα εξαρτήματα του συστήματος.

Φυτεμένοι τοίχοι εσωτερικού χώρου:

Το πατενταρισμένο σύστημα αρθρωτών δίσκων Versa Wall® είναι το ευκολότερο σύστημα στην αγορά για το σχεδιασμό, την εγκατάσταση και τη συντήρηση σε εσωτερικούς χώρους. Παρουσιάστηκε το 2011 δίνοντας οριστική απάντηση στα προβλήματα των προ-εγκατεστημένων πάνελ. Από τότε έχουν εγκατασταθεί πάνω από 800 τέτοιοι τοίχοι σε όλο τον κόσμο.

Φυτεμένοι τοίχοι εξωτερικού χώρου:

Η GSky® προσφέρει το σύστημα δίσκων Versa Wall® XT που χρησιμοποιεί μεγαλύτερα φυτά για γρήγορη και οικονομική εγκατάσταση. Δίνει δυνατότητα εύκολης αντικατάστασης των φυτών για τη δημιουργία εποχιακών σχεδίων. Το Versa Wall® XT είναι αποδοτικό στο νερό και πλήρως αυτοματοποιημένο.

Η αποκλειστική αντιπροσωπεία της GSky® στην Ελλάδα και την Κύπρο εξασφαλίστηκε από την εταιρεία BabylonGardens, μια εταιρεία καινοτομίας για πράσινο και βιώσιμο αστικό περιβάλλον, με παρουσία στην Γαλλία, από όπου και ξεκίνησε, την Ελλάδα, την Κύπρο, και τη Μέση Ανατολή.