Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους easyJet εγκαθίσταται για πρώτη φορά στο Αεροδρόμιο Toulon Hyères και παρέχει στους επιβάτες της νέους και πολυαναμενόμενους προορισμούς για τη σεζόν του 2021, συνδέοντάς τους με δύο πρωτεύουσες: το Παρίσι και το Λονδίνο.

Παρίσι Charles-de-Gaulle με 4 συχνότητες κάθε εβδομάδα από τις 28 Ιουνίου 2021

Mια αναμενόμενη στρατηγική γραμμή, η οποία θα λειτουργήσει ως γέφυρα μεταξύ του αεροδρομίου Toulon Hyères και διεθνών προορισμών χάρη στις πολλές άλλες γραμμές που λειτουργούν μέσω του αεροδρομίου του Παρισιού. Αυτή η νέα γραμμή είναι ένα σημαντικό άνοιγμα για τους κατοίκους του Var και ένα πραγματικό πλεονέκτημα για τη διεθνή και οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.

Το Λονδίνο-Γκάτγουικ, θα λειτουργεί από τα αεροδρόμια VINCI, με 2 συχνότητες κάθε εβδομάδα από τις 23 Ιουνίου 2021

Αρχίζοντας ξανά την άμεση σύνδεσή του με την πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου για πρώτη φορά από το 2018, το αεροδρόμιο Toulon Hyères θα διευκολύνει το εμπόριο μεταξύ του Var και του Λονδίνου. Μέσω της βάσης easyJet του Λονδίνου Gatwick, οι επιβάτες Var θα επωφεληθούν επίσης από την πρόσβαση σε περισσότερους από 100 προορισμούς που διαχειρίζεται η εταιρεία.

Αυτή η νέα γραμμή θα ενισχύσει τους αυξανόμενους συνδέσμους που αναπτύσσονται μεταξύ του δικτύου αερολιμένων VINCI. Σε λιγότερο από δύο χρόνια, αυτή είναι η δεύτερη νέα σύνδεση από το αεροδρόμιο Toulon Hyères με ένα αεροδρόμιο δικτύου, μετά το άνοιγμα της γραμμής προς τη Nantes Atlantique, η οποία συνέβη τον Ιούλιο του 2019.

Η easyJet, η δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Γαλλίας, προσφέρει προσιτές πτήσεις μικρών και μεσαίων αποστάσεων σε όλη την Ευρώπη. Η εταιρεία είναι εγκατεστημένη σε 7 βάσεις στη Γαλλία και είναι η μόνη μεγάλη εταιρεία στη Γαλλία που πραγματοποιεί πτήσεις ουδέτερου άνθρακα σε 100% στόλο Airbus.