Η Playa Hotels & Resorts και η Hilton ανακοίνωσαν τη δεύτερη ολοκληρωμένη ιδιοκτησία Hilton στην Playa del Carmen.

Το Yucatan Resort Playa del Carmen, Tapestry Collection by Hilton είναι η τελευταία προσθήκη του διαχειριζόμενου χαρτοφυλακίου θερέτρου της Playa και εισέρχεται στην αναπτυσσόμενη αγορά all-inclusive.

Η Playa μπήκε για πρώτη φορά σε μια στρατηγική συμμαχία με τη Hilton το 2018 και επί του παρόντος λειτουργεί το Hilton Rose Hall Resort & Spa στην Τζαμάικα, τα θέρετρα Hilton La Romana all-inclusive στη Δομινικανή Δημοκρατία και το Hilton Playa del Carmen στο Μεξικό. Το Yucatan Resort Playa del Carmen μόνο για ενήλικες θα είναι το δεύτερο ξενοδοχείο all-inclusive Hilton που διαχειρίζεται η Playa στην Playa del Carmen και, ως αποτέλεσμα, οι επισκέπτες και των δύο θέρετρων θα έχουν εκτεταμένες προσφορές μεταξύ των δύο ακινήτων.

Η Playa θα προσθέσει το The Yucatan Resort Playa del Carmen, πρώην Live Aqua Playa del Carmen, στο κορυφαίο κατάλογο διαχειριζόμενων all-inclusive θέρετρων. Το Yucatan Resort Playa del Carmen, το οποίο ανήκει στο FibraHotel (BMV: FIHO 12), είναι το πρώτο επενδυτικό ακίνητο που ειδικεύεται σε ξενοδοχεία στο Μεξικό, αντιπροσωπεύει το πρώτο ξενοδοχείο της εταιρείας με την επωνυμία Tapestry Collection και το πρώτο του ακίνητο που διαχειρίζεται η Playa. Το Yucatan Resort Playa del Carmen θα συμμετάσχει στο Hilton Honors , το βραβευμένο πρόγραμμα αφοσίωσης επισκεπτών για 18 ξεχωριστές μάρκες ξενοδοχείων του Hilton.

Το Yucatan Resort Playa del Carmen, το οποίο θα ανοίξει το Μάιο του 2021 , προσφέρει 60 δωμάτια διανεμημένα σε ένα τετραώροφο κτίριο, εστιατόριο, σούσι μπαρ, πισίνα και μπαρ στον τελευταίο όροφο, σπα και γυμναστήριο. Το boutique θέρετρο βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά από την παραλία στην περίφημη Fifth Avenue της Πλάγια ντελ Κάρμεν, γνωστή για τη γοητεία της μικρής πόλης, καθώς και πολυτελή εστιατόρια, πολυτελείς μπουτίκ και γνωστά θέρετρα.