Σύνταξη: tourismtoday.gr

H Διεθνής Ένωση Αεροπορικών Μεταφορών (IATA) έχει συμφωνήσει μια συνεργασία με τον πάροχο δοκιμών Eurofins. Με στόχο να ενσωματώσει το δίκτυο δοκιμών Covid-19 στην εφαρμογή πιστοποίησης Iata Travel Pass.

Η Eurofins περιγράφεται ως “ηγέτης στις βιο-αναλυτικές δοκιμές. Με 800 εργαστήρια σε 50 χώρες”.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, το χαρτοφυλάκιο της Eurofins “που περιλαμβάνει πολλαπλούς τύπους δοκιμών και εκατοντάδες σταθμούς δειγματοληψίας Covid-19 παγκοσμίως” θα διατίθεται μέσω του Iata Travel Pass.

Ορισμένες αεροπορικές εταιρείες έχουν ήδη ανακοινώσει σχέδια για δοκιμή της εφαρμογής τις επόμενες εβδομάδες.

“Οι επαληθευμένες δοκιμές είναι η άμεση λύση για να δώσουν στις κυβερνήσεις την εμπιστοσύνη να ανοίξουν τα σύνορα τους στους ταξιδιώτες, λέει ο Γουίλι Γουόλς Γενικός Διευθυντής της Ένωσης.

Το Iata Travel Pass στοχεύει στο να καταστήσει όσο το δυνατόν πιο απλό για τους ταξιδιώτες να εντοπίσουν πιστοποιημένα εργαστήρια. Και να λάβουν με ασφάλεια τα αποτελέσματα των δοκιμών που απαιτούν οι κυβερνήσεις.

Η συνεργασία μας με την Eurofins είναι ένα άλλο σήμα ποιότητας για το Iata Travel Pass. Το οποίο βασίζεται στα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας δεδομένων και απορρήτου.

Η προσθήκη του εκτεταμένου δικτύου Eurofins στην πρωτοβουλία θα βοηθήσει τους ταξιδιώτες να προσαρμόσουν πιο εύκολα τις ταξιδιωτικές τους προετοιμασίες, ώστε να πληρούν τις απαιτήσεις του Covid-19”.