Η Ryanair ανακοίνωσε ένα νέο άνοιγμα βάσης στη Ρίγα της Λετονίας, 95 πτήσεις αναχώρησης την εβδομάδα και 30 δρομολόγια συνολικά, συμπεριλαμβανομένων 16 νέων δρομολογίων που συνδέουν τη Ρίγα με πλήθος διεθνών προορισμών σε ολόκληρη την Ευρώπη από τον Οκτώβριο του ’21 .

Αυτή η νέα βάση αντιπροσωπεύει μια επένδυση 200 εκατομμυρίων δολαρίων και θα προσφέρει αυξημένη συνδεσιμότητα στην περιοχή, διαδραματίζοντας βασικό ρόλο στην ανάκαμψη θέσεων εργασίας και στην τοπική οικονομία.

Το πρόγραμμα της Ryanair’s Riga Winter ’21 θα προσφέρει:

Δύο αεροσκάφη με βάση (επένδυση 200 εκατομμυρίων δολαρίων) – δημιουργώντας 60 άμεσες θέσεις εργασίας

95 πτήσεις αναχώρησης την εβδομάδα

30 διαδρομές συνολικά

16 νέες διαδρομές προς Δανία, Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ιταλία, Νορβηγία, Πολωνία, Ισπανία, Σουηδία, Ουκρανία και Ηνωμένο Βασίλειο *

Οι Λετονοί καταναλωτές και τουρίστες μπορούν τώρα να προγραμματίσουν τη χειμερινή τους απόδραση – μέχρι το Μάρτιο του 22 – με ακόμη χαμηλότερες τιμές και με την επιλογή να επωφεληθούν από τη μηδενική χρέωση της Ryanair σε περίπτωση αλλαγής των σχεδίων.

Για να γιορτάσει, η Ryanair έχει ξεκινήσει μια πώληση κάθισμα με εισιτήρια διαθέσιμα από λίγο 19.99 € για το ταξίδι μέχρι το τέλος του Μαρτίου το 2022, το οποίο πρέπει να κρατηθεί από τα μεσάνυχτα το Σάββατο (1 Μαΐου) στην ιστοσελίδα Ryanair.com.