Σύνταξη: tourismtoday.gr

Καθώς οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί διευκολύνονται στη Γαλλία, η Hilton συνεχίζει την ταχεία επέκταση της σε ολόκληρη τη χώρα.

Με την έναρξη της συλλογής Tapestry και Canopy στο Παρίσι, καθώς και το άνοιγμα νέων ξενοδοχείων στο Tours και στη Χάβρη.

Η Tapestry Collection by Hilton θα σηματοδοτήσει την είσοδο της στη Γαλλία. Με τα εγκαίνια του Le Belgrand Hotel Paris Champs-Élysées και του Hotel Camille Paris Gare de Lyon τους επόμενους μήνες.

Αγκαλιάζοντας την ξεχωριστή κουλτούρα των τοπικών γειτονιών τους, τα ξενοδοχεία θα ενταχθούν σε ένα παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο με σχεδόν 60 μοναδικά Tapestry Collection by Hilton. Προσφέροντας την ιδανική βάση για ταξιδιώτες που αναζητούν την αυθεντική εμπειρία ενός ανεξάρτητου ξενοδοχείου.

Έξω από το Παρίσι, το Hilton Garden Inn και το Hampton by Hilton Tours Center θα είναι τα πρώτα ξενοδοχεία του Hilton στη διάσημη περιοχή της κοιλάδας του Λίγηρα.

Αποτελούν ιδανική βάση για τους επισκέπτες αναψυχής που θέλουν να εξερευνήσουν την περιοχή.

Αργότερα μέσα στο έτος, το Hilton Garden Inn Le Havre θα συμμετάσχει επίσης στο χαρτοφυλάκιο, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό των επώνυμων ξενοδοχείων Hilton στη Γαλλία σε 20.
Τα εγκαίνια ακολουθούν το πρόσφατο ντεμπούτο του Canopy από το Hilton Paris Trocadero, το οποίο άνοιξε τον Μάιο.

Αύξηση στις αναζητήσεις σε δημοφιλείς προορισμούς στην Γαλλία

Καθώς ετοιμάζεται να καλωσορίσει διεθνείς επισκέπτες αναψυχής, το Hilton έχει δει αύξηση στις αναζητήσεις σε όλο το υπάρχον χαρτοφυλάκιο του σε δημοφιλείς προορισμούς στην Γαλλία για το καλοκαίρι.

Όπως στο Hilton Evian Les Bains, στο Waldorf Astoria Versailles – Trianon Palace, στο Hilton Garden Inn Bordeaux, στο Grand Hotel des Sablettes Plage και στο Curio Collection.

Τα στοιχεία της Hilton δείχνουν ότι τον περασμένο μήνα, οι αναζητήσεις διαμονής στη Γαλλία υπερδιπλασιάστηκαν. Με τους ταξιδιώτες να είναι πρόθυμοι να κάνουν ένα διάλειμμα και να επανασυνδεθούν με την οικογένεια και τους φίλους τους.

Η διεθνής κίνηση αυξήθηκε επίσης περισσότερο από 75%, γεγονός που υποδηλώνει έντονη ζήτηση καθώς οι περιορισμοί συνεχίζουν να μειώνονται.

Νέα πρότυπα Hilton Clean Stay

Οι επισκέπτες στα ξενοδοχεία μπορούν να ταξιδέψουν με σιγουριά από το check-in έως το check-out με το Hilton Clean Stay.

Στα νέα πρότυπα περιλαμβάνεται το Hilton Clean Stay Room Seal που πιστοποιεί ότι δεν πρόσβαση σε ένα δωμάτιο αφού έχει καθαριστεί και απολυμανθεί πλήρως.
Εγγυάται επίσης αυξημένη συχνότητα καθαρισμού όλων των δημόσιων χώρων και ευέλικτες επιλογές καθαρισμού.

Όλα τα ξενοδοχεία αποτελούν μέρος του Hilton Honors, του βραβευμένου προγράμματος αφοσίωσης επισκεπτών για 18 ξεχωριστές μάρκες ξενοδοχείων του Hilton.

Τα μέλη του Hilton Honors που κάνουν κράτηση απευθείας μέσω προτιμώμενων καναλιών Hilton έχουν πρόσβαση σε άμεσα προνόμια.
Συμπεριλαμβανομένου ενός ευέλικτου ρυθμιστικού πληρωμής. Αυτό επιτρέπει στα μέλη να επιλέγουν σχεδόν οποιονδήποτε συνδυασμό πόντων και χρημάτων για να κάνουν κράτηση διαμονής.
Προσφέρει αποκλειστικές εκπτώσεις μέλους, δωρεάν Wi-Fi και πρόσβαση στην εφαρμογή Hilton Honors για κινητά.