Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το On the Beach εμμένει στην απόφαση του να μην πουλήσει διακοπές μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου, παρά την ανακοίνωση της κυβέρνησης άρσης καραντίνας για τους πλήρως εμβολιασμένους ταξιδιώτες από πορτοκαλί προορισμούς.

Το μεγαλύτερο διαδικτυακό ταξιδιωτικό πρακτορείο του Ηνωμένου Βασιλείου, δήλωσε ότι «γιορτάζει τη σημερινή ανακοίνωση με προσοχή». Και εμμένει στην απόφαση του να παραμείνει εκτός πώλησης, που τέθηκε σε εφαρμογή τον Μάιο.

Δεν αποφασίζει μόνο η κυβέρνηση για τα ταξίδια

“Πρέπει να έχουμε κατά νου ότι δεν είναι μόνο η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου που μπορεί να αποφασίσει πόσο εύκολο είναι να πάει κάποιος διακοπές, τονίζει ο Σάιμον Κούπερ διευθύνων σύμβουλος του On the Beach.

Τα σχέδια των Βρετανών παραθεριστών βασίζονται επίσης και στις πολιτικές για τις εκτεταμένες απαιτήσεις δοκιμών που ισχύουν, για τους ταξιδιώτες”.

Ίσως να επιβληθούν και πρόσθετοι περιορισμοί

Όπως υπογράμμισε έχουν αναφερθεί ανησυχίες από ορισμένες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις σχετικά με τα αυξανόμενα επίπεδα μολύνσεων Covid στο Ηνωμένο Βασίλειο τις τελευταίες ημέρες.

“Και ίσως να επιβληθούν πρόσθετοι περιορισμοί, τόνισε ο Σάιμον Κούπερ. Παρακολουθούμε προσεκτικά την κατάσταση. Θα αποφασίσουμε εάν θα ανοίξουμε τις πωλήσεις για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο μόλις έχουμε περισσότερη σαφήνεια σχετικά με τις απαιτήσεις στους προορισμούς μας”.