Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η πλατφόρμα διαχείρισης ξενοδοχειακών δραστηριοτήτων του Expedia Group η Alice εξαγοράστηκε από την ASG, μια εταιρεία χαρτοφυλακίου της Alpine Investors.
Οι όροι της συμφωνίας και το τίμημα δεν έχουν αποκαλυφθεί.

Για την ASG, η Alice σηματοδοτεί την 36η απόκτηση της. Και την τέταρτη στην κατηγορία ASG Hospitality Technology μετά τα Transcendent, ProfitSword και Visual Matrix.

Η Alice παρέχει στους ξενοδόχους τα εργαλεία που χρειάζονται για τη βελτίωση της ικανοποίησης των επισκεπτών. Καθώς και τον εξορθολογισμό του λειτουργικού κόστους.

Σήμερα, είναι μια πλατφόρμα ξενοδοχειακών μονάδων, που χρησιμοποιείται από περισσότερους από 25.000 ξενοδόχους σε όλο τον κόσμο.

Συμπεριλαμβανομένων των Marriott International, Hilton Hotels & Resorts, Graduate Hotels και Grupo Posadas.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που το Expedia Group και η Alice μας εμπιστεύονται το επόμενο κεφάλαιο ανάπτυξης. Ειδικά σε μια τόσο σημαντική στιγμή στην ανάκαμψη της βιομηχανίας φιλοξενίας», δήλωσε ο Στιβ Ρίντον Διευθύνων Σύμβουλος της ASG.

Η πώληση της εμφανίζεται ως η τελευταία κίνηση του Expedia Group για την απομάκρυνση ορισμένων από τα μη βασικά επιχειρηματικά του συμφέροντα, μετά την εξαγορά της SilverRail από τον Οκτώβριο του 2020.
Η επιχείρηση SilverRail ανήκει πλέον εξ ολοκλήρου στην ομάδα διαχείρισης και το στρατηγικό ενδιαφέρον του Ομίλου της Expedia για τις σιδηροδρομικές γραμμές έχει τελειώσει.