Στο πλαίσιο µίας σειράς προγραµµατισµένων συναντήσεων του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισµού της Στερεάς Ελλάδας ,Ηλία Σανιδά µε όλους τους Μητροπολίτες της Περιφέρειας, µε κύριο θέµα συνοµιλίας την τουριστική προβολή της Στερεάς Ελλάδας και τον θρησκευτικό Τουρισµό πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τονΜητροπολίτη Καρπενησίου κ.κ. Νικόλαο.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Αντιπ/ρχης ενηµέρωσε τον Σεβασµιότατο για το έργο της Περιφέρειας στον τοµέα του Τουρισµού και την προσπάθεια αυτής για την ανάδειξη και αξιοποίηση των Θρησκευτικών Μνηµείων. Ενώ συζητήθηκε και η πιθανότητα ανάπτυξης κοινών δράσεων µεταξύ των δύο φορέων.

Ένα βήµα σχεδόν πλην την ολοκλήρωση του κύκλου συναντήσεων µε τους Μητροπολίτες, ο κ. Σανίδας δήλωσε : Είναι µεγάλη τιµή για εµάς να γινόµαστε συνοµιλητές και να αναπτύσσουµε συνεργασία µε τους Σεβαστούς Πατέρες. Η ανάδειξη του Θρησκευτικού πλούτου της περιοχής µας είναι για εµάς αυτονόητη, ενώ η ανάπτυξη κοινών δράσεων αποτελεί µία από τις βασικές µας προτεραιότητες. Η συνεργασία µας µε όλους τους φορείς είναι αυτή που θα δώσει προστιθέµενη αξία στο έργο µας.