Το Mandarin Oriental Hotel Group ανακοινώνει τα εγκαίνια του νεότερου πολυτελούς ξενοδοχείου του στις ακτές του Βοσπόρου στην Κωνσταντινούπολη και καλωσορίζει τους επισκέπτες με μια δελεαστική Προσφορά Έναρξης.

To Mandarin Oriental Bosphorus , Istanbul διαθέτει 100 ευρύχωρα, πολυτελή δωμάτια και σουίτες με εκπληκτική θέα στον Βόσπορο και τον ορίζοντα της πόλης. Ένα ευρύ φάσμα κομψών εστιατορίων και μπαρ, σημαντικοί χώροι ψυχαγωγίας για κοινωνικές συγκεντρώσεις και ένα ολοκληρωμένο Mandarin Oriental Spa παρέχει ένα ιδανικό σκηνικό για ταξίδια αναψυχής και για επαγγελματικούς λόγους.

Το Spa at Mandarin Oriental Bosphorus προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από θεραπείες ευεξίας και ομορφιάς και περιλαμβάνει πολυτελείς αίθουσες περιποίησης, χαμάμ, ιδιωτικούς χώρους χαλάρωσης, εγκαταστάσεις γυμναστικής, καθώς και εσωτερική και εξωτερική πισίνα.

Για εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, το ξενοδοχείο διαθέτει τρεις εκτεταμένες αίθουσες χορού, βεράντα στον κήπο και χώρο πισίνας και έξι αίθουσες συσκέψεων. Υπάρχει επίσης ένας μοναδικός ανοιχτός χώρος που μπορεί να ενοικιαστεί και να διακοσμηθεί κατά παραγγελία, κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις και γιορτές.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανοίξουμε αυτό το εκπληκτικό αστικό θέρετρο σε έναν από τους πιο συναρπαστικούς προορισμούς του κόσμου και ανυπομονούμε να φέρουμε τη φημισμένη ποιότητα υπηρεσιών του mandarin Oriental στην Κωνσταντινούπολη. Αυτό σηματοδοτεί τη δεύτερη είσοδο του Ομίλου στην Τουρκία και υπόσχεται να είναι το τέλειο συμπλήρωμα για το βραβευμένο Mandarin Oriental, Bodrum που άνοιξε το 2017 », δήλωσε ο Christoph Mares , Chief Operating Officer για το Mandarin Oriental Hotel Group.

To Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία 15 λεπτά από την κεντρική επιχειρηματική περιοχή και την κεντρική πλατεία Ταξίμ της πόλης. Τα κυριότερα αξιοθέατα, ιστορικά αξιοθέατα και μουσεία της Κωνσταντινούπολης βρίσκονται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο, ενώ το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τη νυχτερινή ζωή στο Kuruçeşme. Το ξενοδοχείο βρίσκεται δίπλα στα πάρκα Kuruçeşme και Bebek, τα οποία έχουν εκτεταμένα μονοπάτια, ιδανικά για περπάτημα ή τζόκινγκ. Τα διεθνή αεροδρόμια Κωνσταντινούπολη και Sabiha Gökçen απέχουν λιγότερο από μία ώρα.