Μετά από ενάμιση χρόνο πανδημίας, η εργασία από το σπίτι, τα απομακρυσμένα εργαλεία, η υβριδική εργασία και η τηλεδιάσκεψη αποτελούν μέρος του οικείου εργασιακού κόσμου.

Ακόμα κι αν έχουν καθιερωθεί νέες μέθοδοι εργασίας, λείπει η προσωπική επαφή με πελάτες, επιχειρηματικούς συνεργάτες και υπαλλήλους σε διεθνή υποκαταστήματα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί επαγγελματίες επιχειρήσεων κάνουν όλο και περισσότερο επαγγελματικά ταξίδια ξανά.

Στην Austrian Airlines, η ζήτηση αυξάνεται, ειδικά για προορισμούς σε χώρες όπως η Γερμανία και η Ελβετία.

« Με το δίκτυο των δρομολογίων μας, οι ιδιώτες και οι επαγγελματίες ταξιδιώτες μπορούν να πετάξουν σε περισσότερους από 70 προορισμούς εντός της Ευρώπης με περισσότερες από 700 αναχωρήσεις την εβδομάδα από τις αρχές Σεπτεμβρίου. Προσφέρουμε επίσης διηπειρωτικές πτήσεις, για παράδειγμα στις ΗΠΑ, και ελπίζουμε ότι οι Ευρωπαίοι θα μπορέσουν σύντομα να εισέλθουν στη χώρα », λέει ο COO της Austrian Airlines, Michael Trestl.

Εκτός από τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, οι κατάλληλοι χρόνοι πτήσης είναι ιδιαίτερα σημαντικοί για επαγγελματίες ταξιδιώτες στην Ευρώπη.

Η πλειονότητα των ευρωπαϊκών επιχειρηματικών προορισμών είναι διαθέσιμοι καθημερινά, σε ορισμένες περιπτώσεις έως και τρεις φορές την ημέρα, και εξυπηρετούνται από την Austrian Airlines στην αρχή και στο τέλος της ημέρας με απευθείας συνδέσεις από τον κόμβο της Βιέννης.

Με τη Νέα Υόρκη, την Ουάσινγκτον, το Σικάγο, την Μπανγκόκ, τη Σαγκάη, το Τόκιο, το Τελ Αβίβ και το Μόντρεαλ, η Austrian Airlines έχει επίσης μακρινούς προορισμούς για επαγγελματίες ταξιδιώτες στο πρόγραμμα πτήσεων της.

Επιπλέον, οι άλλες αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa και οι κόμβοι τους παρέχουν πρόσβαση σε άλλους ελκυστικούς προορισμούς παγκοσμίως. Ωστόσο, με λίγες εξαιρέσεις, οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί εξακολουθούν να ισχύουν για τους Αυστριακούς σε πολλούς διηπειρωτικούς προορισμούς.

Με την προσφορά AIRail από τον κεντρικό σταθμό του Λιντς, του Σάλτσμπουργκ ή του Γκρατς, οι επαρχιακές πρωτεύουσες συνδέονται  με τον κόμβο του αεροδρομίου της Βιέννης.

Οι επιβάτες των αεροπορικών μεταφορών μπορούν επίσης να κάνουν check -in στις αποσκευές τους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με τρένο από το Λιντς και το Σάλτσμπουργκ και να προχωρήσουν απευθείας στην πύλη του αεροδρομίου της Βιέννης ως πιλοτική φάση έως το τέλος Οκτωβρίου.

Ευελιξία και οφέλη Business Class ιδιαίτερα σε ζήτηση για επαγγελματικά ταξίδια

Η Austrian Airlines προσφέρει στους πελάτες την καλύτερη δυνατή ευελιξία σε αυτούς τους δυναμικούς καιρούς με τις δύσκολες συνθήκες που φέρνουν. Εάν τα ταξίδια δεν είναι δυνατά λόγω κανονισμών εισόδου ή αλλαγής ημερομηνιών, τα αεροπορικά εισιτήρια μπορούν να ξανακλειστούν σύμφωνα με τους αντίστοιχους κανονισμούς κατηγορίας κράτησης.

« Για να διασφαλίσει ότι οι συμμετέχοντες του Miles & More μπορούν να απολαύσουν τα οφέλη των συχνών επιβατών τους, η Austrian Airlines παρατείνει την κατάστασή τους για ένα ακόμη έτος. Ως premium carrier, τα σαλόνια μας αποτελούν σημαντικό μέρος της άνεσης στο ταξίδι. Εκτός από το Business Lounge Schengen, το Business Lounge Non-Schengen άνοιξε ξανά στις αρχές Σεπτεμβρίου », λέει ο CCO Michael Trestl.

Κάντε επαγγελματικά ταξίδια ουδέτερα για το CO2

Με την πλατφόρμα Compensaid, η Austrian Airlines προσφέρει τη δυνατότητα αντιστάθμισης των εκπομπών CO2. Οι πτήσεις μπορούν να αντισταθμιστούν είτε μέσω της χρήσης βιώσιμων αεροπορικών καυσίμων (SAF), είτε μέσω της υποστήριξης πιστοποιημένων έργων προστασίας του κλίματος είτε μέσω ενός συνδυασμού και των δύο επιλογών.