Η Sabre Corporation , μια κορυφαία εταιρεία λογισμικού και τεχνολογίας που ενισχύει την παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία και η Qatar Airways , η βραβευμένη διεθνής αεροπορική εταιρεία, ολοκληρώνουν τώρα μια νέα συμφωνία διανομής που θα παρέχει μακροπρόθεσμη πρόσβαση στην περιεχόμενο της αεροπορικής εταιρείας μέσω της ταξιδιωτικής αγοράς Sabre.

Η Qatar Airways σκοπεύει να ενισχύσει τη συνεργασία της με τη Sabre για να επωφεληθεί από την παγκόσμια εμβέλεια και την ηγετική θέση της Sabre στα εταιρικά ταξίδια για τη διανομή των προϊόντων της Qatar Airways σε ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο.

Οι εργασίες υλοποίησης έχουν αρχίσει να επιτρέπουν τη διανομή μοναδικών προσφορών NDC που δημιουργήθηκαν από την Qatar Airways μέσω της νέας δυνατότητας διανομής της Sabre (NDC), η οποία παρέχει μια συνεπή ροή εργασιών από άκρο σε άκρο που ενσωματώνεται σε καθιερωμένες λειτουργίες πρακτορείου.

Η τεχνολογία της Sabre επιτρέπει στην Qatar Airways να εμπορεύεται αποτελεσματικά και να πουλάει το εκτεταμένο κατάλογο των ναύλων της παγκοσμίως μέσω της αγοράς . Φτάνοντας σε ένα δίκτυο περισσότερων από 425.000 ταξιδιωτικών πρακτόρων, είναι μία από τις μεγαλύτερες αγορές στον κόσμο, η οποία επεξεργάζεται πάνω από 120 δισεκατομμύρια δολάρια σε εκτιμώμενες ταξιδιωτικές δαπάνες.