Σήμερα, η Εθνική Ένωση Κυβερνητών (NGA) των ΗΠΑ χαιρέτισε την ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS) σχετικά με το άνοιγμα των αμερικανικών συνόρων για τα εμβολιασμένα άτομα τον επόμενο μήνα.

Φέτος το καλοκαίρι, αρκετοί κυβερνήτες εξέφρασαν ανησυχία στη διοίκηση για τον συνεχιζόμενο αντίκτυπο των περιορισμών στα ταξίδια- πολλοί από τους οποίους είναι ιδιοκτήτες και υπάλληλοι μικρών, οικογενειακών επιχειρήσεων που απελπίζονται να συνεχίσουν τη λειτουργία τους.

Η ανακοίνωση της Τρίτης είναι ευπρόσδεκτη είδηση ​​και ένα κρίσιμο βήμα για τη μείωση του οικονομικού αντίκτυπου στις κοινότητές λόγω του COVID-19. Η NGA είναι έτοιμη να συνεργαστεί με τη διοίκηση για να διασφαλίσει τη συνεχή ασφάλεια και υγεία των πολιτών αυξάνοντας παράλληλα τις οικονομικές δραστηριότητες που έρχονται με τα ταξίδια και το εμπόριο.

Η Εθνική Ένωση Κυβερνητών (NGA) ιδρύθηκε το 1908 και είναι η δικομματική οργάνωση των 55 Κυβερνητών του έθνους. Μέσω του NGA, οι κυβερνήτες μοιράζονται τις βέλτιστες πρακτικές, αντιμετωπίζουν θέματα εθνικού και κρατικού ενδιαφέροντος και μοιράζονται καινοτόμες λύσεις που βελτιώνουν την κρατική κυβέρνηση και υποστηρίζουν τις αρχές του φεντεραλισμού.