Σύνταξη: tourismtoday.gr

Σε νέα στρατηγική συνεργασία με τη ZUZU Hospitality προχώρησε η Hotelbeds. Η ZUZU διαχειρίζεται τη διανομή περισσότερων από 2.700 ανεξάρτητων ακινήτων στη Νοτιοανατολική Ασία.

Παρέχει σε ανεξάρτητα ξενοδοχεία ένα λειτουργικό σύστημα ξενοδοχείων all-in-one που υποστηρίζεται από τις υπηρεσίες διαχείρισης εσόδων και διανομής.
Αυτή η λύση τεχνολογίας και υπηρεσιών επιτρέπει στα ξενοδοχεία με περιορισμένους πόρους και χρόνο να αποκτήσουν τόσο την τεχνολογία όσο και την τεχνογνωσία μεγαλύτερων αλυσίδων ξενοδοχείων χωρίς κανένα από τα σχετικά κόστη και περιορισμούς.

Η νέα συνεργασία θα δώσει στη Hotelbeds την ευκαιρία να επεκτείνει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο των ξενοδοχείων της.

Θα αποκτήσει πρόσβαση στα 2.700+ ανεξάρτητα ακίνητα που συνεργάζονται με τη ZUZU. Και εξασφαλίζοντας παράλληλα ειδικές τιμές και αποκλειστικές προσφορές για τους πελάτες της στη Σιγκαπούρη, την Ινδονησία, την Ταϊλάνδη, τη Μαλαισία, τις Φιλιππίνες και το Βιετνάμ.

Τα ακίνητα που συνεργάζονται με τη ZUZU θα επεκτείνουν την παγκόσμια απήχηση τους.
Αποκτώντας πρόσβαση στους 60.000 ταξιδιωτικούς αγοραστές της Hotelbeds που βρίσκονται σε περισσότερες από 140 αγορές πηγής σε όλο τον κόσμο. Συμπεριλαμβανομένων επίσης καναλιών υψηλής αξίας όπως ταξιδιωτικά γραφεία, tour operators, αεροπορικές εταιρείες και προγράμματα εξαργύρωσης πόντων.