Σχεδόν έτοιμο είναι το Hard Rock Hotel New York στην καρδιά του Μανχάταν. Μάλιστα δέχεται κρατήσεις εν όψει του ανοίγματός του τον Απρίλιο του 2022.

Λίγα βήματα από την Times Square, το Rockefeller Center, το Broadway, το Bryant Park και την Fifth Avenue, το ξενοδοχείο στοχεύει να τιμήσει την κληρονομιά του “Music Row” ως η νέα ναυαρχίδα της μάρκας.

Το νεόκτιστο ξενοδοχείο θα διαθέτει 446 δωμάτια και εξειδικευμένες σουίτες με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή.

Στον 34ο όροφο βρίσκεται η Rock Star Suite, ένα διώροφο, γυάλινο ρετιρέ με απέραντη θέα στην πόλη, πρωτότυπα σύγχρονα έργα τέχνης, αναμνηστικά μουσικής και μια από τις μεγαλύτερες βεράντες στη Νέα Υόρκη.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται ανάμεσα στην περιοχή Theatre District και το Radio City Music Hall.

Θα προσφέρει ζωντανή μουσική σε όλους τους δημόσιους χώρους με μια δυναμική και συναρπαστική προσέγγιση στον ψυχαγωγικό προγραμματισμό.

Το RT60, το μπαρ του τελευταίου ορόφου, θα σερβίρει κοκτέιλ και μια ευκαιρία να απολαύσετε την πόλη από ψηλά. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν παραστάσεις από δημοφιλείς DJs και εκκολαπτόμενα ντόπια ταλέντα.

Το ξενοδοχείο θα προσφέρει μια σειρά από επώνυμες εμπειρίες και ανέσεις αποκλειστικά για τα ξενοδοχεία Hard Rock.

Στις παροχές περιλαμβάνονται το “Sound of Your Stay”, το οποίο επιτρέπει στους επισκέπτες να ακούν “Tracks” επιμελημένες λίστες αναπαραγωγής από καλλιτέχνες και μουσικούς, πικάπ “Crosley” που διατίθενται κατόπιν αιτήματος με το Wax ή να παίζουν μια κιθάρα Fender με “Picks” στο απόρρητό τους. δωμάτιο.