Με επιτυχία έγιναν τα εγκαίνια  του πρώτου θέρετρου Kempinski στον Ινδικό Ωκεανό.

Το Kempinski Resort βρίσκεται στο Baie Lazare, στο νησί του Mahe, στις Σεϋχέλλες ενώ το παρόν έδωσε και ο Γενικός  Γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO), Taleb Rifai.

Οι επισκέπτες της εκδήλωσης  ήταν αξιωματούχοι και υπουργοί από τις Σεϋχέλλες και τις γειτονικές χώρες, οι ηγέτες της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, οι επισκέπτες του θέρετρου, και πάνω από 90 δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο αλλά και διεθνείς καλλιτέχνες, ενώ υπήρχε πολύ τραγούδι και χορός με το άρωμα των εξωτικών γεύσεων να πλημυρίζει τον αέρα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Kempinski Hotels, Reto Wittwer και ο Πρόεδρος της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής και του Ινδικού Ωκεανού, Ulrich Eckhardt ήταν παρόντες για το μεγάλο γεγονός.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 173 κομψά διακοσμημένα δωμάτια και σουίτες, τα περισσότερα από τα οποία διαθέτουν εκπληκτική θέα στον Ινδικό Ωκεανό. Μαγειρικές απολαύσεις θα περιλαμβάνει ένα all-day εστιατόριο για φαγητό, ένα ιδιαίτερο εστιατόριο, και ένα beach bar. Περαιτέρω βασικά χαρακτηριστικά του συγκροτήματος θα περιλαμβάνουν μια μεγάλη παραλία με λευκή αμμουδιά, ένα σπα με έξι δωμάτια θεραπείας, μια πισίνα, μια παιδική λέσχη, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, γήπεδα τένις, κέντρο θαλάσσιων σπορ και ένα καζίνο.

Ελπινίκη Τζουάνου