Σύνταξη: tourismtoday.gr

Ο διευθύνων σύμβουλος της Ryanair Michael O’Leary, λέει ότι οι πτήσεις πρέπει να περιορίζονται μόνο σε εμβολιασμένους επιβάτες.

Τα σχόλια του έγιναν σε συνέντευξη του στην The Independent, στην οποία κατέγραψε το ιστορικό της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου σχετικά με τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς. Τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι οι άνθρωποι ταξιδεύουν «λογικά κανονικά» στο μεγαλύτερο μέρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Michael O’Leary επεσήμανε ότι θα υποστήριζε τον περιορισμό των αεροπορικών ταξιδιών μόνο σε εμβολιασμένα άτομα, λέγοντας ότι οι ανεμβολίαστοι, δεν θα πρέπει να έχουν τις ίδιες ελευθερίες με εκείνους που έχουν εμβολιαστεί.

«Μας φαίνεται ότι οι πολιτικές του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν σχεδιαστεί για να αποθαρρύνουν τους ανθρώπους να ταξιδεύουν αεροπορικώς. Και ιδιαίτερα αποθαρρύνουν όσους είναι πλήρως εμβολιασμένοι», είπε στην εφημερίδα ο επικεφαλής της Ryanair.

Όπως υπογράμμισε «υπάρχει αυτή η μικρή υστερία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Και το μεγαλύτερο μέρος της προκαλείται από την Ντάουνινγκ Στριτ και την κυβέρνηση. Υποψιάζομαι ότι συγκαλύπτουν την καθημερινή κακοδιαχείριση σχεδόν κάθε πτυχής της ζωής».